Forumet - Bieber sexx

Bieber sexx

8411 1 27
[love][love][love][love][love][love][love][love][love]

Okej, du har vunnit en gratis resa till Atlanta för att möta Justin Bieber! Du är chockad!
* Vid flygplatsen *
”Din mamma- "Älskling, var försiktig!
”Du-" Mamma jag är 17, jag kan ta hand om mig själv.
"Din mamma-" Okej. Jag älskar dig. Ha en säker flygning!
"Du-" Älskar dig med! "
Du går på planet och slutligen kommer du i ATL!
Du går ut, bär korta vita jeansshorts, ett lågt skuret linne & flip flops. OMG .. Du ser att Justin Fuckin Bieber står där och väntar på DIG!
Du blir nervös.
Justin-"Hey lucky winner" Han ler stort till dig.
Du-"ohmygosh hi Justin!
" Justin-"Well lets get started, shall we?" Han blinkar.
Du-"sounds great! where are we going?"
Justin-"Oh, your gonna love it" han flinar.
Ni anländer till ett hotell, och ni går upp på ert rum.
Justin-"make yourself at home shawty ;)”
Du sätter dig på hans 3 miljoner dollars soffa nervöst.
Justin-"So.. ever been to Atlanta??"
Du-"uhh, no. Never been out of my hometown."Du & Justin stirrar på varandra intensivt. Hans bruna ögon är så fantastiska ...... han lutar sig och börjar kyssa dig. Hans läppar är så mjuka .. han griper ur låret och gnuggar det långsamt. Du stönar lite .. Han drar sig undan och drar av ditt linne. Han ser ner på DIN BH, som visar så mycket klyvning. du tittar ner på hans byxor och han har en boner. Jag lade min hand på det .. "Shatyy ;)" han jämrar tyst .. du börjar gnugga den samtidigt som han tar bort dina shorts. du skjuter försiktigt av hans tighta jeans, avslöjar hans boner under hans boxare. du börjar kyssa böldgden, han älskar det. Han knäpper upp din bh & griper genast tag i mina bröst. Han sticker tungan på dem och slickar lätt bröstvårtan. "Mmm Justin" stönar du, nöjd. du drar ner hans boxare, och hans enorma bieberdick hoppar ut! du börjar gnugga den snabbare, och snabbare, han lutar huvudet bakåt av välbehag. "Gud baby, sug av mig redan, sluta retas med mig" stönade han kåt. Jag stack huvudet av hans kuk i min mun och började suga långsamt. "Ohhh yeahh, precis där baby, sug Biebers Kuk" du håller det hela i munnen och ger honom en fantastisk avsugning. När hans kuk fortfarande är i ur munnen, glider han av dina trosor, och börjar gnugga din fitta. Du stönar cuz det känns så jävla bra. "Ring mig pappa!" Han suckar när han drar ditt hår. "Ohh gud pappa finger mig!" "Högre bitch!" skriker han väldigt hornily. "Finger ME PAPPA!" Han sticker 2 fingrar i u, låta dem glida in och ut långsamt, få snabbare. Han skjuter ur huvudet på hans kuk, gör dig gag. men du älskade det så mycket. Han tog över och det var sexigt. "Fastställa!" Han skjuter ner dig och får på toppen av u. Han tar tag i hans kuk och störtar in ur VAG. "Ohh Justin!" han går in & ut, & det känns så bra. "Hårdare Justin hårdare!" Han blir så upphetsade av ur skrika. han börjar gå hårdare och snabbare i ur fitta. Din både andning riktigt tungt. "Jussstiiin im väg att CUMM!" han drar sin kuk ur och går ner till ur fitta. du känner dig ur cum kommer ut, och som det gör, slickar han upp allt. Du stönar av välbehag vid Justins stora tungan på ur VAG. Han sticker tungan djupt inne u.. "Mmm Justin!" ni båda älskar det. "Kom hit" Justin stönanden när gnugga hans kuk. du går ner av hans kuk som hans sperma rymningar. du slicka varje bit av den. det smakar så bra. "Ohh ja, slicka min Bieber juice ;)"
Ni båda luta dig tillbaka och gosa i soffan, fortfarande outta andedräkt från Bieber sexx ;)


[cool][cool][cool]

Spana också in:

Det var en mörk och kylig natt att jag fick Justin text om att hänga ut. Mitt hjärta började bulta hårdare i bröstet när jag tänkte på honom och vad en natt tillsammans skulle kunna medföra. Jag svarade skakigt att det lät bra och vi kom överens om jag skulle plocka upp honom senare på kvällen .. Hemma har jag avslappnad i en varm dusch, så att blandningen av min lila schampo och ånga för att lugna ner mig. Jag kunde inte låta bli att undra hur det skulle kännas att kyssa Justin eller känna honom i mig ... men jag fick i förväg. Han är bara en pojke jag har känt i några veckor klass, lockar jag känner för honom förmodligen en ensidig, är han bara vänlig och det är därför vi spenderar tid tillsammans, eller hur? Jag tog extra försiktig blåser ut min mörka hår, tillämpa min makeup med betoning på mina ögon och mun och välja rätt parfym. Jag halkade in i ett svart linne som uppmuntrade min lilla byst, och ett par jeans som kramade om min 5 '1'' ramen precis lagom. Griper en tröja körde jag över till Justin hus och blev genast fascinerad av hans något vått bruna hår och ljus sexig cologne när han gled in i passagerarsätet. Den grå tröja Justin hade kompletterat sina tonade axlar och mage så väl min mage gjorde flip flops. Jag drog ihop och vi lätt bantered fram och tillbaka när jag körde oss ut till en liten flod strax utanför staden.

Väl där vi låter ljudet av vattnet på klipporna styra samtalet till en stiltje. Justin såg över på mig och gjorde en kommentar om hur jag var störande-på ett bra sätt .. När jag frågade vad det innebar Justin log sitt fantastiska leende och sa att jag var vacker, rolig och full av lycka som gjorde honom vill se mig hela tiden. Vid den tidpunkten jag inte brydde om det var en linje eller inte. Det sätt månen lyste upp hela vårt läge och det faktum att vi var äntligen ensam efter alla dessa veckor (och inte i ett bibliotek att studera) fick mig att vilja göra väldigt ont för honom. Justin lutade sig över då, och kysste mig så sakta, retsamt. Jag lät honom några ögonblick, njuta av sötman av hans läppar och oskuld nu tills jag kunde inte ta det längre. Jag flyttade sakta gränsla honom på sin sida av bilen och lät händerna resa ner mitt bröst, över min rumpa och upp min rygg att köra händerna genom mitt hår. Justin började kyssa mig med större iver, växande hårt under min väta. Mitt huvud var att simma med hur mjuk Justin läppar var, hur varmt och gott tungan var. Jag hörde svagt en throaty stönande fly Justin strupe när han lossade knappar i min tröja, glider det över mina axlar och gungade den åt sidan. Han kysste min hals försiktigt händerna knådning min midja när jag knäppte upp spännet på hans jeans. Nästa sak jag visste att min topp och Justin-talet var av och känslan av bröstet mot min skickade kårar längs min ryggrad.

Jag kysste Justin med passion så intensiv tid kändes som om det stod still. Jag flyttade mot honom på ett sätt jag aldrig trodde att jag skulle, kände mina svarta spetstrosor så varmt och fuktigt att jag inte kunde stå ut med det. Som Justin visste initierade han innerligt glider byxorna ner så jag gjorde resten och klev ur dem och mina bottnar bikini. Justin tillbakalutad sätet när jag lutade mig ner och kysste sin lår, var noga med att undvika att hans hårda kuk tills den absolut sista ögonblicket om jag var desperat efter en smak av honom. Jag gled hans jeans ner och lätt kysste hans manlighet, känner man hoppa på min mjuka beröring. Smiling Jag gled hans boxare ned långsamt med resten av sina jeans och kastade dem på baksidan av bilen. Jag började då att slicka kanten av hans kuk innan det djupt i min mun, med hjälp av mina läppar och tunga att vrida och manipulera honom orsaka honom att förstå sätet, och sedan mitt långa hår. Några minuter senare började han andas snabbt och stöna okontrollerat. Justin stoppade mig då och drog mig till honom.

Jag gränslade honom en gång, känna hans hårdhet mot min lår när han kysste mig djupt, och hans starka armar omslöt mig i en tät omfamning. Värmen från våra kroppar fick mig att känna som om jag var i brand. Justin fumlade med låset på min bh innan du släpper mina KÄCK bröst. Hans tunga fann sin väg till mitt bultande bröst, läppning och diar mina hårda bröstvårtor. Mitt huvud föll tillbaka i extas när jag stönade Justin namn. Min kropp värkte för honom, brände värme genom mina ådror som hans tumme borstad mina läppar och våra tungor möttes igen. Han grep mina höfter och malde sig mot mig att göra mina ben darrade i förskott. Känsla detta lyfte han varsamt mig min midja och stötte in i min trånga varma fitta långsamt, så långsamt jag ropade. In och ut ytterligare med varje dopp. Justins stönanden blev mer passionerade, och jag åt mig själv runt honom, mina fingrar slet i den korta mjuka hår vid basen av nacken. Känslan befogenhet Jag tittade ner på mina krämig lår kring hans stora, fast kuk. Mina fingertoppar reste till sitt bröst som hans händer kupade mina lätt studsande bröst. Jag flyttade på honom, lyfta mina lår och sjönk tillbaka ner igen. Över och över och om igen jag red honom stönar hans namn, flämtar.

Dold text: lite romantiskt sak det väl vara också