Forumet - Big Brother 2014!

Big Brother 2014!

5911 0 24
Officiella tråden för Big Brother 2014. Äntligen är världshistoriens bästa TV-format tillbaka i Sverige. Det ultimata sociala experimentet Big Brother. Här laddar upp tills programmet drar igång och följer dessutom programmet under säsongens gång. Det kommer bli episkt!

Deltagare från både Norge och Sverige!
Programledare: Veteranen Adam Alsing!
TV-kanal: Kanal 9!
Börjar den 31 Augusti klockan 21.00!

Tagga! Party Glatt skålande Mycket glad

Spana också in:


Tigerdrottningen: Ser mer fram emot Paradise Hotel för det börjar redan på måndag Rodnar

Men jag brukar inte titta på Big Brother, känns som samma sak varje år fast med olika personer (duuuh). Men det känns inte kul liksom.
Du gillar inte att titta på samma sak varje år, men du gillar paradise hotel? Paradise hotel är ju samma sak varje år, dessutom helt scriptat, inte på riktigt, en redaktion som styr vem som ska åka ut och precis vad som ska hända. Nej, big brother är the real shit. Riktiga människor. Tittare avgör. Ingen produktion som lägger sig. 

Knekten: Du gillar inte att titta på samma sak varje år, men du gillar paradise hotel? Paradise hotel är ju samma sak varje år, dessutom helt scriptat, inte på riktigt, en redaktion som styr vem som ska åka ut och precis vad som ska hända. Nej, big brother är the real shit. Riktiga människor. Tittare avgör. Ingen produktion som lägger sig.
Mm men det kanske är nåt med att dom är så instängda i BB, roligare miljö i PH Rodnar Följer inte det heller, men tänkte göra det detta år så jag kan hänga med i diskussioner på jobbet Cool
Jag tycker de borde göra om BB-konceptet lite så hade jag kanske tittat. Typ den som åker ut ur huset får inte bara åka hem utan offras till Lucifer på ett stenaltare sedan äter resten av deltagarna upp hens kvarlevor.

Nej men seriöst, reality-TV är till för mänsklighetens lägsta avskrap. Hade inte tittat på det ens under pistolhot.