Forumet - Big Brother Vs Paradise Hotel

Big Brother Vs Paradise Hotel

1487 0 17
Big Brother:
Ett stort hus med massa kameror där deltagarna bevakas 24/7 via nätet, TV-avsnitten visas på kvällen och man får se vad som har hänt nyligen i huset. Varje vecka är det ett nytt tema och nya uppdrag deltagarna får i uppgift att göra, exempel på omtyckta teman är frezeveckan och radioveckan. På söndagarna röstar tittarna på den som ska lämna programet och i finalveckan är det en vinnare som röstas fram.

Paradise Hotel:
Ett liv i ren lyx där deltagarna tillbringar tiden på ett stort och lyxigt hotel i ett soligt Mexico. Man delas ni i par, tjej och kille. Man måste hitta en partner annars är man ute ur tävlingen.

Vilket av dessa två dokusåpa gillar du bäst eller tittar du helst på?

Spana också in:


Jarps: Paradise Hotel
BB har ju blivit astråkigt på sista tiden. Tråkigast var det de säsonger TV4 körde det, alldeles för lite sprit, sex och bråk. Trodde det skulle bli bättre när Kanal 5 tog över igen, men det blev ju i princip ingen skillnad. I år skippar jag det helt då de skulle göra om konceptet och bara köra i 60 dagar istället för 100 och mer fokus på djupa diskussioner än sprit, sex och bråk.

Stock: BB har ju blivit astråkigt på sista tiden. Tråkigast var det de säsonger TV4 körde det, alldeles för lite sprit, sex och bråk. Trodde det skulle bli bättre när Kanal 5 tog över igen, men det blev ju i princip ingen skillnad. I år skippar jag det helt då de skulle göra om konceptet och bara köra i 60 dagar istället för 100 och mer fokus på djupa diskussioner än sprit, sex och bråk.
Tycker det var hel del sprit, festade och en del bråk (rätt mycket i början dock, Katarina var det fart i. Annars var det väldigt lugnt mot slutet) i Big Brother 2011. Den säsongen följde jag 24/7 flitigt, mycket tack vare Simon, Rodney, Peter, Katarina, Gurkan och Martin. Sedan så tyckte jag produktionen sköte sig jättebra med ideer till uppdrag och såna saker, gillade även huset skarpt. Förra säsongen började väldigt segt men blev efter några veckor mycket bättre när man fick se mer av Anders. Tycker Anna, Christoffer och tillviss del Erland & Pelle var roliga att följa också. Den säsongen som går nu har jag bara följt lite gran av faktiskt, tittar ibland men det händer inte så mycket i huset. Några klipp som var roliga dock. Ingen har haft sex än i huset efter att dem har varit där i 44 dagar, Glad Har missat dem första 2-3 säsongerna av BB när det gick på TV tyvärr. Ledsen

När det gäller PH har jag sett säsong 1, det gillade jag (minns Olinda främst) men efter säsong 2 tröttnade jag.