Forumet - bikinibilder på instagram

bikinibilder på instagram

747 0 12
hej alla. jag är en tjej på 15 (snart 16) år som undrar vad ni tycker om att tjejer/kvinnor lägger upp lättklädda/bikinibilder på instagram? själv tycker jag att det ett fantastiskt sätt att få bättre självkänsla samtidigt som att det är bra att man kan känna sig snygg/sexig utan att skämmas, samtidigt som andra kvinnor ska vara där för att stötta, jag menar girlpower ellerhur? däremot fattar jag ju varför föräldrarna blir oroliga att t.ex. äldre män utnyttjar dina bilder på ett sexuell sätt eller för denna så kallade slutshameingen och att andra uppfattar en som "needy" och "uppmärksamhetssökande" återigen; vad tycker ni?

Anonym996: hej alla. jag är en tjej på 15 (snart 16) år som undrar vad ni tycker om att tjejer/kvinnor lägger upp lättklädda/bikinibilder på instagram? själv tycker jag att det ett fantastiskt sätt att få bättre självkänsla samtidigt som att det är bra att man kan känna sig snygg/sexig utan att skämmas, samtidigt som andra kvinnor ska vara där för att stötta, jag menar girlpower ellerhur? däremot fattar jag ju varför föräldrarna blir oroliga att t.ex. äldre män utnyttjar dina bilder på ett sexuell sätt eller för denna så kallade slutshameingen och att andra uppfattar en som "needy" och "uppmärksamhetssökande" återigen; vad tycker ni?
Jag har typ några bilder på mig själv på insta som kan anses vara "lättklädda" eller "utmanande" men jag ser det mer som a work of art och jag gjorde inte det för nån annan utan mig själv(och inte för att bättre självkänsla eller uppmärksamhet)Du ska göra det för dig själv och ingen annan för jag vet inte om det är det bästa sättet att få uppmärksamhet precis.Och sen en annan sak.Jag lägger aldrig till random people bara sådär.De som följer mig är(speciella personer som jag har inspirerat på många sätt och de har inspirerat mig) och känner mycket väl och litar på och vet att de aldrig skulle utnyttja mina bilder på ett dåligt sätt..Det hänger mer på dig om vill ha din instagram privat eller öppen för allmänheten och och låta "äldre män" ta del av din instabilder..

(Vilket du inte bör göra) men det avgör du själv.Men är det uppmärksamhet söker efter så skulle istället tipsa dig om att försöka inspirera folk på annat sätt istället.. Då får du mer uppmärksamhet och du får en enorm powerboost och du själv känner att du har gjort nåt bra och positivtTumme upp och du får du garanterat bättre självkänsla.

Nu vet jag inte om du gör det eller så men lägg inte till oseriösa/random folk(gubbar) som bara vill se vill bilder.Icke!

Håll din instagram privat.

Men det är som sagt upp till dig hur du vill göra..Hoppas du inte tycker jag var allt för negativGlad

Spana också in:

Klockan är kvart över tio på morgonen och jag vaknade precis så detta blir kanske lite flummigt.

Liksom jag förstår inte varför man ska basera sin självkänsla/självförtroende på hur attraktiv andra tycker ens kropp är? 

Dessutom så söker du ju tekniskt sett uppmärksamhet av andra tjejer i hopp om att de bekräftar din attraktivitet. Tror jag har fått det rätt iallafall.

Asså det är inget fel med att visa hur attraktiv man är på sociala medier. Det är bara det att använda det som en metod för att få bättre självkänsla är destruktivt.
Little-Traci: Jag har typ några bilder på mig själv på insta som kan anses vara "lättklädda" eller "utmanande" men jag ser det mer som a work of art och jag gjorde inte det för nån annan utan mig själv(och inte för att bättre självkänsla eller uppmärksamhet)Du ska göra det för dig själv och ingen annan
Anonym996:
menar då inte att det bara är för att skaffa uppmärksamhet, mer att det blir som en boost för att liksom "embrace your body no matter the shape and size"
Lägg upp bilderna på ett privat konto med 0 följare, och säg mig igen att det inte handlar om uppmärksamhet.
Postade nedanstående inlägg av misstag i en annan tråd men det är i DENNA tråd inlägget skulle vara, sorry. Rodnar

TS fyller ju snart 18 år så henne kan vi väl bortse ifrån. Ment rent allmänt, 15 åriga tjejer som "viker ut sig" på nätet i bikini är inget jag tycker är stötande. På varenda sajt på nätet som säljer bikinis till 15-åriga tonårstjejer marknadsför ju företagen sina bikinis med just tonårstjejer så jag ser inget som helst problem med detta. Och självklart är det lagligt. Men det bästa är väl iof sig att den 15-åriga tjejen samråder med sina föräldrar innan de lägger ut bikinibilder på nätet... med eller UTAN ansiktsbilder!

Men då vill det självklart till att hon behåller bikinitop och bikinitrosor på. Mycket glad