Forumet - Billig våg?

Billig våg?

2435 0 12

Tja alla!

Ett jobbigt problem. Jag har ingen aning om vad jag väger! Men jag vill  veta... Jag har ingen våg hemma längre (den är gömd någonstans). Min mamma tog bort den förra året då jag fick anorexi och började väga mig dagligen. Nu är mitt syfte INTE att komma in i någon gammal, sjuklig vana, utan jag vill bara väga mig, kanske en gång i månaden. Min mamma är väldigt misstänksam när det gäller mig och mat/vikt, så jag kan inte fråga henne om vart hon gömt vågen, då kommer jag direkt bli anklagad för ätstörningar...  Och jag vill inte väga mig i skolan då jag är "rädd" för min skolsköterska (hon är seriöst hemsk!).  Jag har kollat på priset på nya vågar, fast alla är helt sjukt dyra! Över 1000 kr.

Nu undrar jag. Vet någon en affär de säljer BILLIGA vågar? Den behöver absolut inte vara lyxig eller nåt, bara jag kan se min vikt! Snälla säg till i så fall!

OCH jag har kollat igenom nästan varje utrymme i vår lägenhet, men hittar inte den gamla vågen. Fast om någon kan komma på ett ställe där man kan gömma en våg, säg till då också! Blink


My dreams are her: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2411066

Sen kanske din mammas misstankar är befogade och hon gör de för att hon inte vill att du ska gå tillbaka till förra året ätstörning.  Om du kan påvisa att föra årets ätstörning är över och slut så kanske hon tar framvågen. Prata med med henne sakligt och fint.


Tack!! :)

 Jag har försökt prata med henne, men det går inte... Hon tror mig bara inte, och jag orkar inte försöka prata med henne. Förvirrad

Spana också in: