Forumet - billiga biljetter?

billiga biljetter?

341 0 39

Spana också in:

framtidstron lever:

Köp en månad i förväg så hittar du bra priser på SJ.


Fast det är sådana priser jag kostade och de kostade runt 300 kr, vilket var för dyrt för TS [blush] Fast ja, kollade nog mer tre månader i förväg.

framtidstron lever:

Sista minuten med tåg på tradera är sällan så billigt.


Inte jämfört med att boka i god tid, men ofta billigare att boka "vanligt" tätt inpå restillfället. I alla fall om man åker långt, ska åka till min hemort så kostar det kanske bara 400-500 med sista minuten istället för 800-1000 kr (om jag bokar biljett dagen innan avresa osv).

Men ja, långt i förväg planerade resor = billigast [blush]

Dold text: vet inte ens varför jag svarade på det här [sad] Försöker nog bara att fly min hemtenta
upponer:

vart kan man hitta billiga biljetter till Göteborg? jag bor i Västervik och brukar åka med Swebus, men tycker att det blir ganska dyrt med 600kr( med retur) eftersom har inte nått jobb än, men har sökt massa. Är det någon som vet hur man kan få tag i billigare biljetter?


Av min erfarenhet så är det oftast dyrare att åka med Swebus än att åka med SJ, men allt handlar om hur tidigt du bokar egentligen. Om du bokar långt i förväg så blir det nästan alltid billigare än om du bokar sent, men det kan också fungera att boka sista minuten biljetter, alltså boka dagen innan du åker. Tänk också på att vara noga med att fylla i din ålder, för om du är under 20 t. ex. så kan du få det lite billigare än vuxenpriset.
Postorderhoran:

västervik känns så himla dåligt om man ska åka någonstans med tåg. Åt vilka håll går det tåg från västervik förutom Linköping?


ärligt så har faktiskt ingen koll på vart tåget går mer än till linköping eftersom jag nästan aldrig åker tåg. Men tror att de bara går till Linköping, så jag föredrar helst buss