Forumet - Biohacking

Biohacking

6742 0 21
Skulle du våga operera in ett chip i din hand? Precis som du kan chippa dina husdjur kan du nu chippa dig själv och lagra våra visitkort där för kunna sända till folk, kunna låsa upp din cykel, din port etc.
De har inga sändare så det går ej att hitta någon med detta.

p9bt63j

http://biohacking.se/

Spana också in:


Xuzkie:
Det är ett utdrag ifrån en sångtext.
ahapp

Istechetvåpunktnoll: Chippar man husdjur???
Yez welcome to the future. Man har chippat sedan 80-talet egentligen men det blev "poppis" först på nittiotalet. Sedan -11 ska sedan alla sällskapsdjur som inte redan är tatuerade och har ett godkänt eu-pass chipmärkas för att få kunna resa mellan eu-länder och in i eu.  

Istechetvåpunktnoll: Och nej, allt går att spåra. Lämnar dessa chip till en dystopisk framtid.
De är väl passiva, eller hur man nu säger, så de kräver nog att själva sökmanicken sätts på huden. Men det är säkert bara en tidsfråga innan det går att komma runt det.
självklart, har några projekt som jag plaberar i (relativ) närtid. det tuffaste är implanterat sl-kort.

men man ska inte få för sig att biohavking endast går ut på implantat av olika slag. finns mängder av mindre invasiva grejer som folk överlag har lättare att relatera till. att metodiskt anpassa sin kost, sömn osv för att prestera på högsta nivå kan ju många relatera till, nästa steg därifrån är kosttillskott och nootropika, och en bra bit längre fram ligger implantat och grejer. sanningen är väl att de flesta funktionella implantat som finns att tillgå idag inte bidrar med så mycket meningsfull funktionalitet. med det inte sagt att teknologin för verkligt meningsfulla implantat inte finns. kevin warwick implanterade en bci för tolv år sen, och ingen kan väl förneka den potentiella allmännyttan i det.

player one:
mig veteligen så har det aldrig gjorts förut, så jag kommer biosäkra chippet på egen hand och lösa det hela med skalpell och lokalbedövning. rätt standard i biohackingsammanhang. innan det kommer till marknaden på ett eller annat vis är enda lösningen diy.
käre värld. det låter riskabelt men jag antar att någon alltid måste vara först.