Forumet - Biologiska barn

Biologiska barn

295 0 16
Halloj! Har haft praktik hos barnmorskan i veckan och fick känna på en gravidmage och jag tyckte det var riktigt läskigt att man kunde känna så där tydligt, fick rysningar i hela kroppen efteråt när jag tänkte på det och samma dag var jag med min kompis och hälsade på hennes morbror och hans fru och vi satt och pratade med frun och hon berättade att de första rörelserna känns som en fisk som simmar runt och då rös jag och min kompis till. Det fick mig att inte vilja ha barn ännu mera och samma gällde min kompis och mina andra kompisar jag berättade det åt.

Hur ser ni själva på att skaffa barn? [smile]

Spana också in:

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Men det verkar en aning omoget att välja bort barn för att det enligt en kvinna känns som en fisk när den rör sig.


Ja, jag tror att man bortser från sådana saker om man verkligen vill ha barn [ops]

Jag behöver väl inte tänka på det nu, men jag vill ha barn i framtiden i alla fall. Bara inte fler än två. Jorden är redan överbefolkad...
Jag tycker inte att det verkar läskigt utan som en ovanlig känsla bara. Ovanliga känslor, tror jag, kan leda till rädsla..men det får mig inte att sluta vilja ha barn.

Vill däremot inte ha barn på ett bra tag på grund av ekonomiska skäl. Jag har en förlossningsrädsla men det ordnar sig med tiden och genom mer kunskap om förlossning samt samtal med barnmorska.

Rädsla för det ovanliga har jag mer eller mindre..men jag vill överstiga min rädsla, jag får väl ta tag i fiskrörelserna när det är dags istället för att oroa mig för det nu!
Lantto:

Hur ser ni själva på att skaffa barn?


Finns många saker som avskräcker. Men jag ser det mer som att jag får ta det som det kommer i princip. Egentligen ska man ju inte ta sådan ställning än hehe (svårt) men jadu, samtidigt är man också ganska nyfiken. Men inte så pass nyfiken att jag vill skaffa barn just nu heller.

Hehe... förlossningsskräck? hehe..JA, eh typ. [censur] hehe