Forumet - Bisexuell?

Bisexuell?

1741 0 14
Hej! jag är en tjej på 15 år och jag tror ja är bisexuell men jag är inte helt 100. Jag tänder på tjejer och fantiserar om tjej sex osv. Jag har kollat på lesbisk porr och tände på de med. Har exprementerat med en kompis med kyss och så fast det va rätt länge sedan. Hjälp! är jag bi eller inte ? Ps: tänder ochså på killar fast har tänkt på tjejer extra mycket dom här sista veckorna. tackam för svar [badgrin]

Spana också in:

justinsguurl:

Hej! jag är en tjej på 15 år och jag tror ja är bisexuell men jag är inte helt 100. Jag tänder på tjejer och fantiserar om tjej sex osv. Jag har kollat på lesbisk porr och tände på de med. Har exprementerat med en kompis med kyss och så fast det va rätt länge sedan. Hjälp! är jag bi eller inte ? Ps: tänder ochså på killar fast har tänkt på tjejer extra mycket dom här sista veckorna. tackam för svar


Jag tror du svarade på din egen fråga.
justinsguurl:

för att jag känner mej väldigt förvirrad och massa och tänker på det hela tiden så det skulle va skönt att bara veta hur det va.


Ja, det är säkert förvirrande för alla, och det kommer vara det mer än i några veckor. Och du förstår väl att VI eller någon annan än du aldrig kommer kunna svara på den här frågan.

Men jag tror lite på den här skalan Image

Vi befinner oss på olika platser på den och ingen annan än vi själva kan veta vart på skalan vi befinner oss och det kan säkert skifta från år till år. Därav är det så himla oviktigt att sätta ett namn på sin sexualitet.
Det beror väl på hur bred din definition av heterosexualitet, bisexualitet du har. Det kan ju skilja sig från person till person. Men varför spelar det nån roll? (detta e en politisk fråga)

Dessutom kan sånt väl skifta från dag till dag, från vecka till vecka, från glad till ledsen, från hungrig till mätt, från optimistisk till pessimistisk. Tex, så gillar jag clownporr när jag är deppig men bara tanken på det när jag mår okej får mig att grimasera lätt äcklande, men jag ser inte mig själv som bisexuell (iaf inte när det gäller människa vs clown)

justinsguurl: Hej! jag är en tjej på 15 år och jag tror ja är bisexuell men jag är inte helt 100. Jag tänder på tjejer och fantiserar om tjej sex osv. Jag har kollat på lesbisk porr och tände på de med. Har exprementerat med en kompis med kyss och så fast det va rätt länge sedan. Hjälp! är jag bi eller inte ? Ps: tänder ochså på killar fast har tänkt på tjejer extra mycket dom här sista veckorna. tackam för svar [badgrin]
Jag är bisexuell men jag blir äcklad av lesbisk porr... Jag gillar iof inte någon porr för det är bara konstiga grejer de gör. Det ser liksom inte verkligt ut...
Jag brukar pussa mina tjejkompisar när vi säger hejdå osv men jag tänder inte på det. Jag pussar ju min mamma när jag går till skolan och när jag säger godnatt, det är ungefär samma sak att pussa en kompis tycker jag.