Forumet - Bisexuell/gay i puberteten?

Bisexuell/gay i puberteten?

1579 0 8
Tjena!
Har någon av er eller någon ni känner gått igenom en gay fas i puberteten? Jag själv kan onanera till män men föredrar kvinnor och skulle inte kunna någonsin ha sex med en man irl. Dessutom så är jag 15 år gammal.

Kommentarer (4)

  1. Jag har känt exakt samma sak. Jag kan ibland runka till män men jag skulle aldrig vilja vara ihop med en man. Btw, jag e 17

  2. Får du någonsin stånd på män? När du typ tänker på dom eller nåt?

  3. Ja det har hänt tror jag, har det hänt för dig?

  4. Det hände när jag var orolig över att vara gay och jag läste att man kunde få stånd utan att riktig vara kåt. Fast det har hänt typ 2 ggr samma dag då jag var orolig.

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Du gillar nog iden om att vara med en kille men inte på riktigt. Men även om du gillar tjejer nu så kanske du hittar "den rätte" och den kan vara en han. Glad
@Adam2000
har läst inläggen osv.

Du undrar helt enkelt om du är gay eller inte för att du onanerar till gayporr/killar?
Du svarar själv på din fråga så förstår inte riktigt grejjen.

Du säger att du aldrig någonsin skulle kunna ha sex med en man.
Du säger också att du aldrig skulle kunna vara med en kille.
Du är varken gay eller bi i mina ögon.

Sedan tycker jag detta med "gayfaser" är jävligt fånigt och ett påhittat begrepp som inte ens existerar.
Antingen är man gay eller så är man det inte. Period.
Sedan kan vissa personer självklart ha perioder i sitt liv där man känner sig nyfiken/är experimentell men det betyder inte att man är i någon så kallad gayfras.
Sen finns det också fall där man kan vara OSÄKER på vad man är eller vad man känner. Tex att man har svårt att acceptera sin läggning
Asså om jag ser tex en tjej i underkläder på instagram och blir kåt betyder det att jag är lesbisk då?

Spana också in:

Jag dras till personer av samma kön – Är jag homosexuell?

Nej, så behöver det inte alls vara.
Fakta: Många gånger kan sådana känslor vara tillfälliga.
Så var det för Lisette, 16. Ett tag kände hon sig attraherad av en tjej, men hon säger: ”På biologin lärde jag mig att hormonnivåerna kan gå upp och ner en hel del när man är i puberteten. Jag är rätt säker på att fler ungdomar skulle förstå att dragningen till personer av samma kön kan vara tillfällig om de bara visste hur kroppen funkar, och då skulle de inte känna sig lika pressade att vara bisexuella eller homosexuella.”
En ung människa som står vid ett vägskäl och måste välja Alla ungdomar måste välja – antingen att följa världens låga syn på sexualitet eller att följa den upphöjda norm som finns i Guds ord
Men tänk om de här känslorna inte försvinner då? Är det grymt av Gud att säga att någon som dras till personer av samma kön inte får ha sex med dem?
Om du svarade ja på den sista frågan behöver du tänka på att det resonemanget bygger på att man måste agera på alla sexuella impulser. Gud har högre tankar om oss människor än så och försäkrar oss om att vi kan välja att inte följa felaktiga sexuella drifter. (Kolosserna 3:5)
Bibeln är inte oresonlig. Den begär helt enkelt samma sak av dem som dras till personer av samma kön som den kräver av dem som attraheras av det motsatta könet – att ”fly undan otukten”. (1 Korinthierna 6:18) Sanningen är den att miljontals heterosexuella som vill leva enligt Bibeln utövar självbehärskning genom att avstå från sex även om det kan vara svårt. De som har en homosexuell läggning kan också göra det om de verkligen vill göra som Gud säger. (5 Moseboken 30:19)

Det är klart att det kan vara en fas, det är också klart att det inte behöver vara det. För mig började det så (dock i yngre ålder) att jag försiktigt började titta på män istället för vanlig porr. Det tog ett tag att inse att det var männen jag gillade.

Sen kan man ju vara bisexuell också. Och för vissa bisexuella är det som olika perioder i deras liv där det drar mer åt något av könen för att sedan dra mer åt det andra könet.