Forumet - Bisexuell? hjälp!

Bisexuell? hjälp!

218 0 8
Jag har aldrig tänkt på att jag skulle gilla tjejer eller något liknande förrän nu, jag som alltid tänkt pojkar,pojkar,pojkar.
Nu har jag har blivit jättekär i en tjejkompis. Jag vågar inte berätta för henne även fast det känns som om det är det enda rätta. Jag vill så gärna att hon ska få veta.
Jag har knappt sovit alls på 2 månader och det går allt dåligare i skolan.
Jag kan helt enkelt inte sluta tänka på henne...
Hjälp, jag måste få tips på hur jag kan förbättra min situation, och hur jag sa kunna berätta för henne hur jag känner.

Så snälla, söta, rara personer. Hjälp mig? [smile][blush]
jao... det verkar ganska bra sätt... men jag vill verkligen inte förstöra vänskapen som vi redan har. jag är så himla rädd, och så himla kär...men om jag tänker efter så är hon ändå tillräckligt sjysst för att inte säga något kränkande eller liknande... för hon vet att jag är bisexuell... men inte att jag gilar henne...
Blooray:

men jag vill verkligen inte förstöra vänskapen som vi redan har. jag är så himla rädd, och så himla kär...men om jag tänker efter så är hon ändå tillräckligt sjysst för att inte säga något kränkande eller liknande... för hon vet att jag är bisexuell... men inte att jag gilar henne...


Jag tippar nog på att hon tänkt tanken att du kan gilla henne, det skulle inte förvåna mig! Men om du skulle ta mod till dig att berätta hur du känner och allt skulle "bli fel", så prata med henne igen. Förklara att du inte vill förlora henne som vän.

Spana också in: