Forumet - Bita på naglarna?

Bita på naglarna?

1967 0 21

Spana också in:

Ta handsprit om naglarna, det är till för händerna så det är ingen fara sålänge det visar sig effektivt, fortsätt inte att använda det om det inte hjälper inom någon vecka, annars kan fingrarna möjligtvis ta sig illa vid.

Handspriten gör så att det smakar och luktar väldigt väldigt starkt och illa. Det kommer troligtvis få dig att inse att du börjat bita igen, vilket man ofta inte tänker på, ens om man sagt till sig att sluta. Då får du en påminnelse, och om du ändå biter så kommer det inte vara värt det då smaken av handsprit kommer att sätta stopp.

Inte bra att dricka det heller, men du kommer stoppa bara utav smaken... Minns att jag brukade använda det de kvällar då jag varit i disken på restauranger.

Chickwithgun: Hur blir man av med vanan att bita på naglarna? Förvirrad
Jag slutade bita på mina naglar för ca 2 månader sedan och har bitit på dem så länge jag kan komma ihåg (jag är 23 år ung, man).

Efter jag bestämt mig och gjort mig lite mer påläst promenerade jag raka vägen ner mot Apoteket där jag införskaffade mig en fil, nagelbandaolja samt nagelstärkelse. De här verktygen gav genast ett snyggare reslutat och fungerade även som en konstant påminnelse till att inte bita. Tänkte att jag lägger upp en bild och jag visa vilken skillnad det kan bli.

(De är tom lite för långa för tillfället och behöver klippas). Hoppas att detta hjälper dig till ett liv med fina naglar :-)
IMG_2397-1.JPG