Forumet - Bitterhet

Bitterhet

154 0 26
Är otroligt ledsen och bitter på grund av att ha fått extremt elaka ord kastade i ansiktet, vilket så klart går ut över i princip allt och alla (är en dålig människa, jag vet) :(

Så nu är min fråga hur man ska lyckas vara extremt fejk-trevlig (utan att det syns att det är fejk).. Och hur undviker man en person man ogillar av hela sitt hjärta när man måste vara runt personen när det är andra människor med?

Fail-life.
Det är okej att vara arg och sur, bara man inte tar ut det på fel människor. Försök att avreagera dig på något sätt.
Skriv ett argt brev till personerna du är arg på, ett argt argt brev som du sen bränner upp, sparar eller skickar (kanske dock inte ska skicka om du är jättearg då brevet kan bli föremål för ev polisutredning sen)

Spana också in:

isola:

Det är okej att vara arg och sur, bara man inte tar ut det på fel människor.


Antar att jag är relativt körd när det gäller detta då jag enbart tar ut det på människor som säger sig bry sig om mig osv.

Men ändå, trodde inte att vissa människor ens var kapabla att säga sådana saker. Och att inte ens verka ångra sig eller att bara ha sagt det pga. ren ilska gör bara det hela ännu värre.

Sitter som sten i huvudet.

Men du har rätt, ska ta till mig.
Zeppelin:

Och hur undviker man en person man ogillar av hela sitt hjärta när man måste vara runt personen när det är andra människor med?


det där fick jag träna på hela förra året i stallet. Var hemskt. BÖrjade ignorera människan helt. undvek den, talkade så lite som möjligt emd den då den uppebarligen njöt av att göra påhopp på folk och ej visade tillstymmelse till folkhyfs, så tänkte jag, varför skulle jag?