Forumet - Biverkningar av thc, snabb hjälp sökes...

Biverkningar av thc, snabb hjälp sökes...

613 0 15
Var ute i helgen och röte hasch på fyllan (vet hur jävla dumt det låter).

Jag rökte på tok för mycket och blev krönt av toaletten senare, men nu 3 dagar senare känns allt helt surrealistiskt, jag börjar få panikångest och kan inte äta ordentligt. Är detta normalt och hur lång tid tar det tills jag blir normal igen?

Ingen ide att skriva hur dumt det är med droger, vet redan och behöver knappast höra det just nu, vill bara ha seriösa svar

Spana också in:

Sexy_Greger:

Men segheten försvinner ganska fort sålänge man sköter hälsan i övrigt eller?


Jag tror definitivt att det är en biverkning av cannabis. Alla påverkas olika utav det, jag hade en rökar period för typ 3 år sedan och blev också så. Det känns som om man är liksom sitter inne i en bubbla och kroppen styrs automatiskt på något vis.

Jag kan fortfarande känna så. Men det har ju försvunnit, de mesta av det.
Det är sjukt obehagligt, men lova dig själv att aldrig gå nära droger igen, det kan gå längre! Det öppnar dörrar i ditt tänkande som inte är menade att öppnas.


Alla pundare kommer säga emot mig nu, men än en gång; alla påverkas olika. En del kan ta hur mycket som hälst, andra inte alls mycket.
Har känt såhär efter en festival med alldeles för mycket sprit alldeles för länge... Då trodde jag heller aldrig att jag skulle bli normal igen men det gick över.

Men kommer deffenitivt inte röka eller ta annat igen för den delen heller, gillade inte ruset och jag tror inte det är bra i slutändan (precis som med alkohol för den delen).

Men hoppas på det bästa, ska försöka sova igen och tänka på annat.