Forumet - Björnen segrar över människan, igen! [cool]

Björnen segrar över människan, igen! [cool]

208 0 30
Såg precis en film - Grizzly rage - som handlade om fyra ungdomar som skulle ut i naturen typ.
De kör av motorvägen och in i skogen. Efter ett tag kör de på en björnunge som typ dör (R.I.P), och så går bilen typ sönder för de kör in i ett träd.
Resten av filmen handlar om att björnungens mor jagar efter dem och dödar dem... Vilken bara bevisar att björnar är mycket mäktigare än människor! Så länge människorna inte har en massor av vapen så är de försvarslösa mot björnens makt!! [badgrin]

Spana också in:

serenity:

för att de är våldsammare, starkare o större?


= Seriöst bättre

serenity:

är ett resultat av människans hjärna -> vi är mer överlägsna då vi t.ex. kan döda 50 björnar på en sekund (atombomb, andra vapen osv)


Om du möter en björn i skogen, så kommer din överlägsna hjärna inte rädda dig från bestens ursinne!
Och jag skiter i om människan är smartare, björnen är bättre på alla sätt kroppsmässigt förutom hjärnan, och björnen skulle som sagt äga en människa, eller flera för den delen, utan större problem om de inte har skjutvapen (Vilket jag anser vara ett sjukt fegt sätt att döda saker med! Allt som bör användas är ens egen styrka!!)
Rejmond D Röjter:

Om du möter en björn i skogen, så kommer din överlägsna hjärna inte rädda dig från bestens ursinne!


Näe, men vi människor är ändå överlägsna om man kollar ur t.ex. samhällsperspektiv. Visst om ett gäng fotvandrare skulle bli mördade av en björn, who cares.