Forumet - bjuda drink/ragga

bjuda drink/ragga

744 0 22
Aldrig fattat grejen med att bjuda drink till nån man ej känner? Skeptisk

"omg hn bjöd mig på en drink nu vill jag ligga med hn" Rullar ögonenGalenSkeptiskTrött

vem har ens råd med sånt Skeptisk

har ni blivit bjudna eller bjudit...Skeptisk

brukar bjuda kompisar men helt annan sak. Rätt irriterande också när tjejer frågar om dom kan få en drink och tror de kan få allt gratis bara för de är tjejer :/

Spana också in:

senast det hände var det så sjukt awkward...... killen frågar vad jag ska ha vid baren (han säger ingenting om att han vill bjuda eller så), jag vill ej bli bjuden så säger, vet inte riktigt, och tänker att han därmed ska skita i det. hör honom beställa två öl fick panik pga: 1 hatar öl, kan ej dricka det ens för att vara trevlig. 2. hade 0 och inget intresse för personen, var bara trevligt att prata lite. så jag stressbeställer efter honom 1 cider. han med sina 2 öl ba "aha jag köpte en öl till dig..." jag ba "eh... heh..." han gick med sina två öl. stackars, men vafan, ofta man gör så ens.
Beroende på var jag varit så har jag blivit bjuden rätt ofta men vägrar acceptera synsättet att hen ska få hångla med mig bara för att hen gett mig alkohol.

Sist det hände satt en person och tjatade om att få gå hem med mig i ca en kvart och slutade inte ens när jag lämnat lokalen, följde efter mig när jag gick hand i hand med iste(!) och jag sa ca femton gånger att jag inte ville ha sällskap hem men det gick inte fram.