Forumet - bjuda ut någon

bjuda ut någon

1084 0 5
Vad säger man och hur kan man bjuda ut en tjej utan att det blir jobbigt och obehagligt, vill ju inte att de ska bli pinsamt eller så, har aldrig nånsin vart med någon tidigare.kan man säga nå i stil med:"Jag tänkte bara säga att du e så himla söt, skulle jag kunna få ditt nr,ska vi ta en fika nån gång? är de fel att fråga ut nån på nätet? Och förresten, kan inte tjejer gå fram till en och fråga?

Kommentarer (1)

  1. Lär känna lite först kanske? 

Senast ändrad 21 Mar 2016, 19:30 av raubenns
Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Fråga henne bara om hon skulle vilja ta nån fika nån gång, om du säger det där andra med detsamma gör det träffen mer seriös och mindre kravlös, detta skulle kunna i värsta fall avskräcka henne. På internet (typ facebook) går säkerligen bra. 
Förresten till det om att tjejer ska fråga ut. Jag, tjej har frågat ut två killar, ena gången blev jag totalt nobbad och andra gick det väll helt okej, dessutom ska vi träffas igen snart! Så håll hoppet uppe och komplicera inte saker och ting, behåll det kravlöst :).
 Att bara hoppa fram och bjuda ut någon utan att ha pratat innan är inget att föreslå slå gå fram och prata med den du vill bjuda ut först. Ett hej, fråga om du får klappa hennes hund (om hon har någon sådan med sig alltså, helt int om hon inte har) el dyl. Och du kommer att få nej ibland, that's life. Var trevlig, lyhörd och öppen så kommer det fixa sig någon gång

Spana också in:

beror ofta på vad ni har för relation till varandra sedan innan 
Om du fått hintar om att den kanske tkr om dig så tycker jag att du ba ska fråga ut!
tkr oxo det beror mkt på vad du sjlv verkligen vill, kan du vänta ut det lite till?  Och vad du e villig att riskera

om jag e nyfiken på nån så frågar jag ut den ganska fort om inte direkt
jag e sån där som aldrig vet om nån gillar mig så ja har alltid fått chansa
int fått ett nej hittills :D

men de e fett läskigt.. 

första gången jag bjöd ut någon så hade jag int ens pratat me henne innan ja sprang in o "drog" ut henne framför alla kollegor o bad om att få gå ut med henne :d stammade o började klättra/hänga på hängarna i omklädningsrummet. gullit Rodnar men oxo rätt weird

ångrar de gånger ja int vågade förr

alt ba avslappnat fråga om den vill hänga