Forumet - Black Lives Matter - nu i Sverige

Black Lives Matter - nu i Sverige

26908 0 120


Bra eller dåligt? Behövs BLM i Sverige?

Är det sant att polisen massmördar svarta i Sverige som det påstås i videon?

Andra saker som påstås i videon:

Alla vita män är rasister.
Det är bara vita män som är rasister.
En islamist är där (Rachid Musa). Vänstern är alltså emot rasism men stödjer islamism.
Bara vita  män har haft slavar och koloniserat.
Alla vita män är skyldiga för det som deras förfädrar  gjorde.

Osv.


BlomkålsPaprika: ja alla vita rasistiska cis män förtjänar att dö Mycket glad
Varför förtjänar inte då alla icke-vita rasistiska cis män att dö? Kan du visa mig någon fakta som visar att vita cis män är värre än andra? Istället för att döma en hel grupp, varför inte döma endast extremister?

Avem: Ganon? Välkommen tillbaka. :-))
Jag är inte Ganon, inte ens SDare.

Att snacka om "vitheten" i sig är ju rasism. Det är ju precis att lägga egenskaper till hudfärgen. Vill dom snacka om en viss kultur eller ideologi så får de använda andra namn. Detta är ren och skär rasism som ni i vänstern sysslar med. Ni gör samma sak mot kristna och judar.

Spana också in:


Avem:
Vilken tur att du själv lever som du lär. Annars hade det ju varit väldigt lätt att nvända dina egna argument mot dig inte sant? Glad

Hur som, din slutsats är alltså BLM = rasism?
Han har avregistrerat sig. Det är ett argumentationsfel att illegimetisera någons resonemang om de inte följer implikationerna av sitt resonemanget . Det betyder inte nödvändigtvis att han har fel.

Avem:
54493334.jpg
Du använde ordet fel. Mansplanning används när en kvinna är tvungen att lyssna på en man om ett område hon vet mer om eller när mannen förklarar på ett drygt sätt.

Ordet är en mansfobisk term som används för att tysta män av en kvinna som tror hon vet mer än mannen.( något hon inte har kunskap om)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mansplaining
(Vilket jag inte gör).
Som agender är jag också mycket triggad då du felkönade mig.

Avem:
Vilken tur att du själv lever som du lär. Annars hade det ju varit väldigt lätt att nvända dina egna argument mot dig inte sant? Glad

Hur som, din slutsats är alltså BLM = rasism?
Var har jag uttalat mig rasistiskt? Enligt mig så är det dumt att döma en hel grupp. Vad får man ut av att döma alla som är tex vita eller svarta? För det är ju det vänstern och SD gör.

När ska folk som dig förstå att det finns vita män som är rasister och vita män som är anti-rasister? Precis som det finns araber som är islamister och araber som är sekulära.

Eftersom BLM påstår:

Alla vita män är rasister.
Det är bara vita män som är rasister.
En islamist är där (Rachid Musa). Vänstern är alltså emot rasism men stödjer islamism.
Bara vita män har haft slavar och koloniserat.
Alla vita män är skyldiga för det som deras förfädrar gjorde.

Så är BLM rasister. Hade inte BLM påstått detta så hade de inte varit rasister. Själva grundtanken med BLM dvs att de är emot rasism som riktas mot svarta och att de är emot polisvåld är bra, men det är synd att de måste sprida hat mot vita män. 

Enligt dig så är väl SD ett gäng rasister, men BLM har ju ännnu starkare rasistiska åsikter än SD, men ändå så är BLM inte rasister enligt dig. Bara för att BLM kallar sig anti-rasister så betyder det inte att de inte är rasister. Det är deras åsikter som avgör om de är rasister eller inte.

Varför är inte BLM endast emot rasistiska grupperinger? Varför vara emot alla vita män?

Hildingdoe: Börjar nästan skratta när jag ser sådana här youtube klipp från BLM. Man kan ju undra hur svårt det är att fatta att vi är individer.
Det är också lustigt att de säger "hat föder hat". De som kommer med hatet är ju just de bakom videon, de vill piska upp en hatstämning och motsättningar mellan invandrare och svenskar.