Aviseringar
Rensa alla

Black Lives Matter - nu i Sverige


ekivok ekvilibrist: Vilka är "de"?

De som är aktiva inom och ställer sig bakom BLM. 


   
SvaraCitera

SJukt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ekivok ekvilibrist:

Vilka är "de"?

Hur är läsförståelsen?


   
SvaraCitera

Med tanke motståndet som rörelsen får av rasister och så kallade konservativa som är blinda inför sociala orättvisor och konstruktioner känns det att rörelsen behövs här också. Nu är polisbrutalitet vanligare i USA, men kan komma att bli minst lika vanligt här då fascistiska krafter har vuxit ganska snabbt här senaste decenniet.


   
SvaraCitera


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ellerhur.:

Det roliga är att det är samma sak emellan män och kvinnorRullar ögonen.
#MaleLivesMATTER 


   
SvaraCitera

66.png


   
SvaraCitera

Bildresultat för dindu nuffins


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ellerhur.:
66.png

2tVxtNx.jpg


   
SvaraCitera

ellerhur.: Med tanke motståndet som rörelsen får av rasister och så kallade konservativa som är blinda inför sociala orättvisor och konstruktioner känns det att rörelsen behövs här också. Nu är polisbrutalitet vanligare i USA, men kan komma att bli minst lika vanligt här då fascistiska krafter har vuxit ganska snabbt här senaste decenniet.

Polisbrutalitet existerar inte i Sverige såsom i USA. Speciellt inte mot svarta. Att rörelsen har spridit sig här är urlöjligt. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

BLM i Sverige är bara en klubb för SJW's som inte hittade något bättre när de letade nåt att slåss för.

#mylifemattersmost


   
SvaraCitera
helgon

så jävla fånigt. det är inte för att dom är svarta herrejösses, 


   
SvaraCitera
helgon

så jävla fånigt. det är inte för att de är svarta herrejösses. amerikanska poliser studerar knappt 5-6 månader. det är det, under dom månaderna spenderar dom mesta tiden med att lära sig hantera vapen och skydda sig själv i farliga situationer, inte hur man ska hantera de situationer och ta sig ut ur dom utan hur man ska skydda en själv. inte bara att fyra månader är ett skämt. polisers arbete är ej att skydda sig själv utan att skydda medborgarna. sen så finns det bevis och artiklar om hur svarta individer begår mer brott och mer våldsbrott än andra folkgrupper. om det är så att en polis skjuter en medborgare till döds utan självklar anledning så ska polisen bli av med jobbet direkt, obv, och sedan dom andra konsekvenserna.


   
SvaraCitera
helgon

så jävla fånigt. det är inte för att de är svarta herrejösses. amerikanska poliser studerar knappt 5-6 månader. det är det, under dom månaderna spenderar dom mesta tiden med att lära sig hantera vapen och skydda sig själv i farliga situationer, inte hur man ska hantera de situationer och ta sig ut ur dom utan hur man ska skydda en själv. inte bara att 5 månader är ett skämt. polisers arbete är ej att skydda sig själv utan att skydda medborgarna. sen så finns det bevis och artiklar om hur svarta individer begår mer brott och mer våldsbrott än andra folkgrupper. om det är så att en polis skjuter en medborgare till döds utan självklar anledning så ska polisen bli av med jobbet direkt, obv, och sedan dom andra konsekvenserna.


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera