Forumet - Blää...

Blää...

154 0 6
Vaknade av en mardröm suck, drömde att jag blev förlovad fick värsta diamantringen men så gick jag på en fest och så blev det kaos något kriminellt maffia gäng bråkade med folket på festen skjöt in raketer på terassen(balkongen va öppen) så det kom in raketer, i drömmen hördes det jäääättehögt höll på att få den på mig också, fyfan vad högt det lät. försökte fly genom ytterdörren men precis när jag o en kompis ska gå ut så hör vi smällar o typ skrik vi ska döda er osv sen precis när dörren öppnas vaknar jag:/
retstickan:

jo, det där låter visst läskigt :I.

om man har inlevelseförmåga


Mm, värst var hur högt alla smällar lät och när en skjöt in raketer, jag slängde mig PÅ soffan precis vid balkongdörren (idiot man är i alla drömmar) och har huvudet mot soffan så inte det träffar ansiktet (lol, ytligt) så säger någon Akta! Så är det någon som siktar raketerna på mig, hann flytta mig på en sekund sen kom de massa på den plats jag var på, puhhh.

Spana också in:

Angelize:

jag slängde mig PÅ soffan precis vid balkongdörren (idiot man är i alla drömmar) och har huvudet mot soffan så inte det träffar ansiktet (lol, ytligt) så säger någon Akta! Så är det någon som siktar raketerna på mig, hann flytta mig på en sekund sen kom de massa på den plats jag var på, puhhh.


värsta actionfilmen ju, du kanske borde sälja dina drömmar till hollywood :). blir grymma manus [cool]