Forumet - Blair and Dan?

Blair and Dan?

1319 0 51

Spana också in:

Kviq:

Vet inte alls vad du pratar om? Är det en serie?


Ja, en väldigt känd sådan som man utan att tveka skulle kunna räkna in i allmänbildning [shake]

Floppsen:

Dan är homo


Nej, bi i så fall.

Nirr:

Det skulle gå emot böckerna mer än möjligt nästan. Hatar att serien inte alls stämmer med böckerna, gillar böckerna. Hatar serien bara för det.


Men serien har väl gått förbi böckerna i tid? Var det inte så att de först baserades på dem och sedan började de hitta på saker själva? Har för mig att jag har läst att Blair kom in på Yale i böckerna att det var precis där, vid graduation de slutade. I serien kom hon ju inte in osv.
soimpolite:

Var det inte så att de först baserades på dem och sedan började de hitta på saker själva? Har för mig att jag har läst att Blair kom in på Yale i böckerna att det var precis där, vid graduation de slutade. I serien kom hon ju inte in osv.


Slutade kolla efter bara något avsnitt för att de inte stämde, många stämmer inte ens utseendet på, det blev bara besviken. Hade säkert tyckt serien var bra om jag inte hoppats på att de skulle vara som i böckerna[cute]
soimpolite:

har faktiskt funderat på att läsa böckerna. Men är rädd att de inte fångar karaktärerna på samma som som i serien. Älskar vissa karaktärer!


Blev typ tvärtom för mig, karaktärerna är så mycket bättre i boken, Jenny i serien dödar mig, hon är typ kort, småmullig, har stora bröst och brunt lockigt hår i boken-.-

Men läs dem, du kan alltid tänka att det inte är samma, böckerna är faktiskt asbra, tycker jag[smile]
Baader_Meinhof:

Som Vanessa, helt fel


Ja gud, tänkte inte ens på henne usch det är hemskt hur mycket de gjort om henne[cry]

Baader_Meinhof:

Men, har du läst hela serien? Äre värt? Har läst några av de första böckerna för flera år sedan, men tröttnade sen. Funderar på att läsa om.


Har läst hela serien men det var ett tag sedan, tycker den är typ lika bra igenom hela, jag tycker i alla fall att det är värt att läsa den, böckerna är inte svårlästa precis heller[y]