Forumet - BLANDSKIVBYTE DEC 2010

BLANDSKIVBYTE DEC 2010

3953 0 449
WHOOSH! Tobbish kom med den briljanta idéen om ett nytt blandskivbyte, men verkar vara för offline för att organisera. Tog mig friheten att göra det själv. [cool] Snor dock Captures text nedan, som alltid annars.


----------------------------

Det hela går ut på att ett visst antal forumanvändare bränner ihop varsin überfestlig blandskiva. Alla får sedan varsin adress av mig och postar sin skiva till den adressen. Alla byter helt enkelt skivor med varandra. När man mottagit sin skiva lyssnar man igenom den och skriver sedan en utförlig och ärlig recension här!

På skivan bör det helst finnas 8-20 spår men självklart kan detta variera beroende på låtlängd och sådana saker. Alla musikstilar är accepterade, men det är alltid roligare om du försöker variera dig så mycket du kan. Låtlista är inte obligatoriskt men det är ju en bra grej att ha om mottagaren råkar gilla någon av låtarna väldigt mycket och vill höra mer!

Vi förutsätter att musiken är gratis och fri att sprida!

Det är inte nödvändigt att lyxa till det med vadderade kuvert (men självklart får man göra det om man nu känner att man vill) och grejer, det räcker att slå in din skiva i papper. Att posta en skiva kostar vanligtvis två frimärken. Ett stort plus är ett vackert albumomslag, gärna handgjort!

Vill du vara med är det bara att skicka din adress i ett PM till mig och sedan börja pyssla med din skiva!

DEADLINE FÖR ATT ANMÄLA SIG: 5 DECEMBER.
Strax därefter får man en adress skickad till sig. Försök att få iväg skivorna så de kommer fram innan jul åtminstone, så får alla varsin extra liten julklapp. [love]

Spana också in: