Forumet - Blandskivebyte #7

Blandskivebyte #7

1889 0 172
Tyckte att det var alldeles för länge sedan det var ett blandskivebyte, så jag kör igång ett!

Det hela går ut på att ett visst antal forumanvändare bränner ihop varsin überfestliga blandskiva. Alla får sedan varsin adress av mig och postar sin skiva till den adressen. Alla byter helt enkelt skivor med varandra. När man mottagit sin skiva lyssnar man igenom den och skriver sedan en utförlig och ärlig recension här! Man får utforma recensionen lite hur man vill. Recsensera låt för låt, hela skivan i allmänhet eller vad man nu kan tänkas hitta på. Man får väldigt gärna också posta ett foto på skivomslaget.

OBS! Alla måste skriva en recension!

På skivan bör det helst finnas 8-20 spår men självklart kan detta variera beroende på låtlängd och sådana saker. Alla musikstilar är accepterade, men det är alltid roligare om du försöker variera dig så mycket du kan. Låtlista är inte obligatoriskt men det är ju en bra grej att ha om mottagaren råkar uppskatta någon av låtarna väldigt mycket och vill höra mer!

Vi förutsätter att musiken är gratis och fri att sprida!

Det är inte nödvändigt att lyxa till det med vadderade kuvert (men självklart får man göra det om man nu känner att man vill), det räcker att slå in din skiva i lite papper. Att posta en skiva kostar vanligtvis två frimärken, om det är en skiva med vanligt plastfodral. Är det ett CD-kuvert räcker det med ett frimärke. Ett stort plus är ett vackert albumomslag, gärna handgjort!

Vill du vara med är det bara att skicka din adress i ett PM till mig och sedan börja pyssla med din skiva!

Sista anmälningsdag: 5 juli

Adresserna skickar jag ut så fort som möjligt efter sista anmälningsdagen.

Lite omslagsinspiration:
Image
Image
Image
Image

Spana också in: