Forumet - Blekt sönder mitt hår.

Blekt sönder mitt hår.

1208 1 11
Hej! Har lite problem här. Har gått mellan svart/rött/mörkbrunt och ljusbrunt hår i många års tid. Jag är naturligt platinablond, och bestämde mig för några månader sen att jag skulle avfärga och bleka bort hårfärgen jag hade då (rött) och gå tillbaka till min naturliga hårfärg. Har gjort ett par blekningar under drygt 2 månaders tid, och la i en depend blondering idag, för ljusbrunt hår. Då jag hade mörkare partier i håret.

Hade i färgen i drygt 30 min, och när jag sköljde ur den så märkte jag hur jag började tappa stora mängder hår. Detta har bara fortsatt under hela dagen, och nu sitter jag här med en fruktansvärt snygg färg i håret, men halva mitt hår är borta.. Bokstavligen. Min långa snelugg som var drygt ner till brösten är ungefär i samma höjd med mina öron, har säkert förlorat en 7-8 cm på på längderna samt att det är mycket kortare i princip överallt, förutom på ett ställe på vänstra sidan av huvudet där jag har en tjock, väldigt tjock slinga som är "normallång"

Ska sjunga på ett bröllop på lördag, och har lite smått panikångest inför detta. Ska hoppa in till en drop-in salong imorgon och klippa av resten av håret.. Har liksom inget annat val.

Undrar bara vad ni hade gjort? Och vad tycker ni att jag ska göra?

Skickar med en bild på hur jag hade tänkt klippa mig imorgon. Puss.

653674154140523.jpg

Spana också in: