Forumet - Blev hasslad på 650 kronor

Blev hasslad på 650 kronor

2057 0 13
Jag köpte en jacka från en tjej på instagram, jag swishade 300 kronor till hennes kille vad hon påstod. Men jackan kom aldrig. Hon skrev att hon hade skickat den även fast det gick en månad utan att den kom. Nu har det gått tre månader. Hon har sagt att hon ska skicka tillbaka pengarna men har inte gjort et än. Har tagit reda på han jag swishades facebook.

Efter ett stort behov av jackan köpte jag samma jacka fast utav en annan tjej från clique. Vi skötte affären via sms och jag swishade henne 300 kronor. Jackan kom inte. Hon säger att hon skickat den och att postnord måste ha slarvat bort den. Hon reklamerade paketet säger hon. 

På Instagram köpte jag två saker av en tjej och swishade henne 50 kronor. Men efter en vecka hade gått förstod jag att det var något fel. Så jag kontaktade henne via sms. Hon skrev sååå snälla saker och försökte låta så oskyldig som möjligt. Jag gick på det och väntade en till vecka. Efter att fått reda från fler personer som blivit lurad av henne förstod jag att allt hon säger är falskt. Jag skriver till henne och hon fortsätter med de oskyldiga meddelandena.

Så sammanlagt har jag alltså blivit lurad på 650 kronor och det är inget som jag kommer att skita i. Så, jag la ut en bild på dessa tre namn på min Instagram. Där fick jag många personer som skrev till mig att dom själva också blivit lurad av samma personer.

Så säg mig vad jag ska göra! Polisanmäla? Ja men hur mycket kommer polisen att bry sig? Det enda dom gör är fan att jaga 15-åringar på moppe? Eller lägger uppgifterna på "fel bord" och hör av sig om två år. Eller kommer polisen att bry sig? Nån som vet?


Spana också in: