Forumet - Blev jag busringd eller utsatt för något sorts ofredande?

Blev jag busringd eller utsatt för något sorts ofredande?

668 0 25
Haha, blev uppringd på hemtelefon av någon liten försiktig röst som presenterade sig som "grannfrun" och som skulle varna mig för "en fräck neger" som skulle sälja tavlor och sedan bad att få låna toaletten. Så långt in i samtalet tänkte jag inte så mycket på det, men sedan spårade det ur. Rösten berättade att "hon" hade undrat när han tagit lång tid på sig så hon kikade in genom en springa och tydligen satt han och onanerade. Vidare började "hon" tjata om hur det var den största kuk "hon" sett och att den var en 30 centimeter. Jag hänvisade henne till encyklopedia dramticas offended-sida.

Vad är troligast, var det en random busringare eller en äcklig jävel som satt och onanerade i telefon? Grejen var att de ringde inte till min telefon utan till familjens, och den brukar inte jag svara i om jag inte det är så att ingen annan är hemma.

Har ni blivit utsatt för några lustiga busringare någon gång?

Spana också in:

Kakaoxo:

yeah nån rulig busunge sa att han e från ungdomsmottagningen o att jag hade klamydia


Fick samma samtal häromdagen. Var dock humor för min del, eftersom att jag flabbade ganska mycket åt det efter att vi lagt på. Presenterade personen ifråga sig möjligtvis som "Åsa"?
Webbitch:

Har ni blivit utsatt för några lustiga busringare någon gång?


många gånger! hehe
men en gång skulle jag och mina två kompisar busringa till en kille i klassen, dock så fick jag panik och råka säga mitt namn när jag sa hej och sa jag ringde fel när jag till och med sa till hans mamma att jag ville prata med honom.. inte så lyckat! xD