Forumet - Blev kär i en dröm..

Blev kär i en dröm..

1452 0 5
Drömde en dröm inatt som jag verkligen inte kan få ur huvet.
Drömmen började nånstans med att jag skulle duscha, och där står jag med bara handduk när en tjej öppnar dörren och får syn på mig.

Tjejen i drömmen finns på riktigt och är sådär sötsnygg, och väldigt glad.

Hursomhelst så fortsatte drömmen med att hon fnissade till när hon såg mig, sen frågade hon om vi kunde bada.
Sen fortsatte allting med att vi var på nån fest osv.

Det sista jag kommer ihåg av drömmen var att vi skulle gå in till mitt rum och jag ser en scream mask och då säger jag "vad är dedär?" hon blir skiträdd och håller om mig. Den där känslan av att just hon höll om mig var helt underbar.
När jag vaknade imorse var jag nästan gråtfärdig att detta bara var en dröm. Är så galet kär i henne på riktigt nu.

Kan inte tänka på nån annan tjej atm. Orkar inte ens svara på sms som är från nån brud.

Nån mer som varit med om samma sak?
Hur kan jag få mig själv att tänka på annat?
skönt att få skriva av sig :'''(
vissa drömmar vaknar man man med överdimensionellerade (är det ett ord?) känslor, och är grymt wierd.

Jag kommer iofs inte ihåg drömmar så ofta eheheh, men en dröm var glasklar om ännu wierd och diffus häromdan men jag var förälskad i drömmen ändå. Aldrig sett henne förut så hur i satanspungburk??

Vi gjorde ingenting förutom att gå av ett tåg som främlingar och gå i en bro under tågräls för skulle till andra sidan stan och in i en skyskrapa fylld med vatten utan luftrum o vi skulle till andra sidan med mission att to end up på taket. Jag simmade till i mitten av rummet pga slut på luft, och kunde inte upp o andas som jag var SÄKER PÅ jag kunde, för taket var ivägen men hon kom och gav mig luft genom munnen och vi delade på den.

Fattar noll

Spana också in:

XUSE:

Nån mer som varit med om samma sak?
Hur kan jag få mig själv att tänka på annat?


Kände du något litet för nån riktig tjej kanske eller är du så singel så man kan bli?

Jag var iväg till en närliggande stad förut och såg en kille som hade praktik på Ö&B (haha) om jag minns rätt, vi stirrade jättemycket på varandra och han liksom följde efter mig genom hela affären och när jag gick ut fortsatte han stirra efter mig. Jag kunde inte släppa det där, sen på natten (kommer ej ihåg om det var natten därpå eller nån dag efter) drömde jag exakt om denna killen och jag kände mig också verkligen kär i drömmen, och efter. Men insåg hur knäppt det var efter några veckor...
XUSE:

Nån mer som varit med om samma sak? Hur kan jag få mig själv att tänka på annat?skönt att få skriva av sig :'''(


har varit med om samma sak. det är sjukt att man kan bli så känslomässigt berörd av bara en dröm. kom ihåg att du inte kommer känna så starkt inför det här om några dagar. Just nu tycker jag att du ska låta dig känna det du gör. hm, men allså tjejen finns i verkligheten? känner du henne?