Forumet - Blev knäad jätte hårt! :O

Blev knäad jätte hårt! :O

5327 0 58
Hej jag är en kille på 14 år! Igår i skolan så mulade jag en tjej i min klass i ett snöbollskrig. Jag skulle nog inte gjort det för hon blev tydligen jätte arg, och när vi kom in så knäade hon mig mellanbenen typ allt vad hon pallade! Hon höll fast i mina axlar så jag inte riktigt kunde komma loss så hon hann knäa mig typ 5 gånger innan jag föll till marken och det kändes väldigt konstigt i pungen och jag började må illa, samtidigt som det såklart gjorde väldigt ont.

Sen gick jag in på toaletten för att kolla om allt va bra eftersom jag hade så ont!
Det såg inte ut att vara någon fara med min snopp men min pung såg mycket plattare ut än normalt! Den känns väldigt mosad om jag känner på den och jag kan inte alls känna mina pungkulor! Det är bara som platta, mjuka små bitar i pungen och jag tror att det kanske är mina pungkulor som har krossats! Jag har hört att pungkulorna också kan åka upp mot magen men då tror jag att jag skulle se/känna dom för dom är inte så jätte små (Kom i puberteten när jag var 11, 12)! Jag har också hört att könet är som känsligast i denna ålder..

Låter det så som jag beskrev det att dom har krossats eller bara åkt upp men inte syns? Och finns det något sätt att kolla detta själv innan man går till skolsyster eller ungdomsmottagningen (typ onanera)?

Spana också in: