Forumet - blev nyss uppraggad av en 38 åring man

blev nyss uppraggad av en 38 åring man

6654 2 69

Spana också in:


Blivande_japan: säg det du känner för eller svara inte alls. problem solved.
Tror det är bättre att inte svara alls. För om jag svarar så kan han skriva mera, och om jag inte svarar då kan han inte det. Han formulerade det som att han ville att jag skulle knulla honom eller något?? Oavsett så känner jag mig inte bekväm med trekant med vilka som helst. Rodnar

Hans-Peter: Jag vill påminna om Tredje Moseboken, 18 kapitlet, 22 raden. Där deklareras tydligt vad Herren anser om otukt.

Hans-Peter: Han förintade dem.
Jag vill påminna dig om att majoriteten av dagens kristna är toleranta, öppensinnade och väl medvetna om att homo-, bi- och transsexuella är lika mycket värda som alla andra. Samt "Du skall icke dräpa" vilket eliminerar och förlöjligar påståendet "Han förintade dem.".


Hjärta

Jag finns nog inte:
Ingen har blivit förintad så länge jag har levat i vart fall...
Nej, detta var ju innan du föddes.

isola: men sluta sprida din homofobi här, tack.
Homofobi? Det är Herrens budskap. Vem är du att förkasta det?

Storchen84: Jag vill påminna dig om att majoriteten av dagens kristna är toleranta, öppensinnade och väl medvetna om att homo-, bi- och transsexuella är lika mycket värda som alla andra. Samt "Du skall icke dräpa" vilket eliminerar och förlöjligar påståendet "Han förintade dem.".
Då har de inte förstått Herrens budskap. Visst kan homosexuella vara trevliga människor, men det förändrar inte faktumet att deras handlingar är en synd. "Du skall icke dräpa" är ett av Guds tio budord, men vi ska komma ihåg att Herren är den enda som har rätt att ta ett liv, ty det är Han som har skapat allt liv. Och förintelsen av Sodom och Gomorra skedde innan Gud gav Mose de tio budorden.