Forumet - Blev precis av med oskulden, misstänker könssjukdom, help

Blev precis av med oskulden, misstänker könssjukdom, help

300 1 4
Som sagt blev jag precis av med oskulden (vilket var helt underbart btw). Iaf, vi använde kondom då jag har slarvat lite mer mina minipiller det senaste. Dock kunde vi inte hålla oss ifrån varndra efter han hade tagit av kondomen och då kom hans *** i kontakt med mig därnere en kortare stund. Inget sex men fortfarande kontakt. Det har gått några dagar nu men 2 ca dagar efter sexet började jag få väldigt ont nära jag kissa. Känner fortfarande detta, känns om en urinvägs infektion typ?

Kan detta vara klamydia elr ngt helt annat? Ska kolla upp mig på ungdomsmottagningen men ville bara kolla lite extra, puuss
emmaa__:

(vilket var helt underbart btw)


bra!emmaa__:

Känner fortfarande detta, känns om en urinvägs infektion typ?


Alltså, aatt man får urinvägsinfektion efter byte av sexpartner (eller a, första sexpartnern) är inte helt ovanligt. Sen får man lätt urinvägsinfektion om man inte kissar efter sex också. Så det kan mycket möjligt vara så att det är en urinvägsinfektion du har fått.


Förövrigt, har du frågat honom om det finns en möjlighet till att han ens har klamydia?

Men om du lääser om tex klamydia här http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Klamydia/
Så står det att det inte går att testa sig för klamydia fören en vecka efter smittotillfället. Så köp tranbärsjuice och gå och testa dig om några dagar om det inte hjälper.


lycka till

Spana också in: