Forumet - blev tagen för snatteri..

blev tagen för snatteri..

2161 1 45
HJÄLP.
jag ångrar mig och har mått illa hela helgen. Jag tog ett puder och en utav personalen såg mig och sa att jag skulle ta fram varan. jag gjorde som hon sa och han sa att det var dumt gjort, jag nickade och gick där ifrån. nu till frågan:
Kommer hon anmäla det i efterhand? Kan hon göra det? Jag ångar mig som inåth*lvete. Kommer aldrig göra det igen såklart, men är så rädd att få en anmälan. Vad kan hända?


OCH JA, vill inte ha nå klagomål om att jag är omogen för att jag snattade osv.. Det vet jag redan och ångrar mig som inåth*elvete och har lärt mig en läxa. men tacksam för svar!! :)

Spana också in:

Lounge:

tare lugnt..lär dig av detta flicka lillaom du hade fortsatt hade du antagligen åkt fast på riktigt! detta kanske får dig att sluta


Ja en sak är säker iallfall: kommer aldrig mer snatta i mitt liv. Bättre att spara ihop och köpa grejer och om man inte har råd så får man vänta, men så smart var ju inte jag innan det här. jag tyckte ju att det var bättre att få det gratis, men dumt nu när jag tänker efter. inte alls värt det
Fick du gå därifrån bara???? Snällt av tanten. Inget kommer hända, men gör det inte igen då långt ifrån all butikspersonal gör sådär. Merparten hade nog kallat på vakt som sedan hade kontaktat på polisen. Sedan hade du fått sitta i ett litet rum med vakterna tills polisen behagade komma.