Forumet - Bli av med en som stirrar på en?

Bli av med en som stirrar på en?

3766 0 53
i det "samhället" som jag bor i så är det en kille/man som stirrar på mig hela tiden!!!!!!!!!! :/:/ Han är nästan överallt, antar att hans bröder eller han äger en pizzeria här eller nåt.... och helt plötsligt ser jag honom, som idag tex, då han pantade flaskor eller nånting så liksom håller han kvar mig med blicken hela tiden :| Och jag inbillar mig inte, hahahaha vad ska man göra när folk verkar tro att man är intresserad av denne, fast man inte är det? ;/ Jag kände mig obehaglig till mods och ville bara att han skulle sluta stirra på mig. varför förstår en del män inte att man önskar motsatsen av vad de vill?

Spana också in:

Jonnybravo91:

Tro inte att du är speciell nu. [no-no]


mena du allvar?

Jonnybravo91:

Till ditt problem, har du prövat att prata med killen eller ännu bättre, slå till honom?


jag vill inte ens lära känna honom haha. Alltså jag känner honom inte, men jag har sett honom många gånger och han är jobbig. nä jag ska inte slå till honom.
Sa ra:

Sluta att skriva negativa saker jämt och ständigt till mig? jag är inte uppseendeväckande, så vad ville du få fram med din kommentar?


kan vara lite allvarlig. Han kollar på dig för att du av någon anledning faller honom i smaken. tycker du inte om det får du väll konfrontera honom
Sa ra:

jag vill inte ens lära känna honom haha. Alltså jag känner honom inte, men jag har sett honom många gånger och han är jobbig.


Jag menar inte att du ska gå fram och prata med honom för att bli bundis med honom. Jag menar att du ska gå fram till honom och t.ex. be honom sluta stirra på dig och berätta att du inte tycker om det. Hur ska han annars kunna veta det?

Sa ra:

mena du allvar?


Menar* och jo.

OF 5:

inteligenta manipulerar man till respekt, idioter slår man.


= Han är fett bitter.
isola:

Titta inte på honom då. Du tittar ju uppenbarligen tillbaka, annars så skulle du inte märka om han höll kvar blicken eller inte.


Det är klart, därför jag upptäckte att det var han IGEN. Nä, jag måste ignorera honom, men bäst är om jag inte möter honom fler gånger.

Jonnybravo91:

ag menar inte att du ska gå fram och prata med honom för att bli bundis med honom. Jag menar att du ska gå fram till honom och t.ex. be honom sluta stirra på dig och berätta att du inte tycker om det. Hur ska han annars kunna veta det?


Tack för ditt tips, men det tycker jag känns onödigt då jag inte känner personen och nä, det skulle kännas väldigt dumt för mig ;d

Jonnybravo91:

Menar* och jo.


Jag vet hur det stavas. kände dock inte för att vara så noggrann just då.
Sa ra:

men det tycker jag känns onödigt då jag inte känner personen och nä, det skulle kännas väldigt dumt för mig ;d


Whina inte då. [confused]

Sa ra:

Jag vet hur det stavas. kände dock inte för att vara så noggrann just då.


Nej, jag märker det på samtliga av dina inlägg. Du får mig illa till mods när du håller på så där.
Jonnybravo91:

Whina inte då. [confused]


detta var min diskussion och jag får göra det så mycket jag vill. Hade hoppats på konkreta inlägg, men sen så tog jag inte heller det så seriöst när jag skrev detta?

Jonnybravo91:

Nej, jag märker det på samtliga av dina inlägg. Du får mig illa till mods när du håller på så där.


vad då? du rättade ett ord som jag skrev och jag tycker inte om när folk gör så. Man kan bortse från ett stavfel då detta inte är en uppsats? om du känner dig illa till mods så behöver du inte skriva här/svara på det jag skriver :)
det går en kille på min skola som brukar förfölja en och sätta sig brevid och prata om döden, hur tråkigt hanns liv är, alla zombie filmer/spel han gillar och deathmetal band. Han tycker att allt som inte handlar om blod, döden och sådant ör töntigt och ointressant. Han är nog psykisktsjuk [sad]