Forumet - BLI AV MED FINNAR

BLI AV MED FINNAR

3866 0 16
Jag har ett problem - finnar.
Jag vet, jag vet, det är helt normalt att ha finnar när man är i fjortonårsåldern, men jag har verkligen fått nog av dem nu.

Har väl haft dem i lite drygt ett år, men nu är de värre än någonsin. De är inte bara i ansiktet nu, utan på ryggen och halsen också, vilket gör att jag inte kan klä mig i linnen eller bikini utan att skämmas för mina finnar. Ingen annan jag känner verkar ha finnar, i alla fall inte på ryggen & halsen, och jag vill verkligen bli av med dem. De sänker mitt redan usla självförtroende ytterligare, och jag vet inte vad jag ska göra.

Jag har prövat "finnmedel" av olika slag, och inget har hjälpt. Har prövat att skrubba ryggen en gång i veckan, men då får jag bara fler finnar och skorpor. Byter lakan och pyjamas överdrivet ofta, men det har heller inte gett något resultat.

Snälla hjälp mig, det är snart sommarlov och då vill jag verkligen kunna visa mig i bikini utan att folk ska bli äcklade av mina finnar!

Spana också in:

farbror gugge:

-gå till läkare och få ordentlig medicin utskrivet.
-tvätta med någon bra por-rengörande ansiktstvätt minst två ggr om dagen.
-träna regelbundet
-sluta äta fett och kött.


Ett annat tips är att inte torka handuken efter du har duschat i ansiktet... Det finns bakterier i handduken som kan göra så att du får finnar. Använd toalettpapper i ansiktet samt halsen för att torka bort vattnet. [wink]