Forumet - Bli dumpad på ett kallt sätt.

Bli dumpad på ett kallt sätt.

4295 0 29
Hej, detta kanske passar bättre på motgångar och problem också.

Jag har aldrig blivit dumpad på riktigt utan det är alltid bråk eller så. Nu är det så att jag var tsm med en tjej nyligen och jag blev verkligen förälskad. När det annars tar slut med bråk eller t.o.m. dumpning så finns det oftast fortfarande känslor kvar hos båda parterna vilket gör det lättare men jag vet verkligen inte hur jag ska hantera denna situation..

Hon älskade verkligen mig och mådde jättebra med mig och var kär i mig. Nu dumpade hon mig för sitt ex och hon bara drev bort mig när jag skrev till henne. Typ om jag skriver att jag hoppas hon har det bra och så för hej då, istället för att skriva likadant tillbaka skriver hon bara kallt tillbaka och typ nästan "mobbar" mig...

Tufft att förklara men istället för att typ skriva ledset och känslosamt är det typ "whatever :D". Asså hon bryr sig iaf inte det miiinsta.

tl;dr Hur fan gör man när man blivit dumpad och den andra personen helt plötsligt tappar ALLA känslor för en, jag är helt vilse vet inte vad jag ska göra.. Annars kan man tänka att hon känner likadant ändå och hon gillar dig med så det är tufft för henne med. Men när man helt plötsligt sitter där i den situationen...

Jag vet inte, jag vet att det var FÖRSKRÄCKLIGT dåligt skrivet så det är ok, jag förväntar mig en massa off topic pikar på hur dåligt skriver det var.. Är bara i bitar, kan inte samla mig.

Spana också in:

Damn... Would not be in your shoes... Somliga är rötägg indeed.

Holler:

Är bara i bitar, kan inte samla mig.


Inget fel på din svenska. Förvånande ifrån din situation. Det ska du ha ett stort tack för.

Men gjort är gjort, jag vet att det är svårt, men glöm henne. Jag tänker inte heller säga att det finns fler fiskar i sjön, inte heller att alla har någon, men vad jag tänker säga är att - it's not the end of the world. [smile]

Dessutom, kunde hon lämna dig såpass kallt och dessutom för sitt ex, då borde du vara glad att hon gjorde det, då hon knappast skulle blivit en bra flickvän in the long run.
Holler:

Hur fan gör man när man blivit dumpad och den andra personen helt plötsligt tappar ALLA känslor för en


Fuck that bitch...
nej men allvarligt, gör annat och sluta tänka på henne
Du har inte förlorat en flickvän, du har vunnit massa fritid :)
Om du inte betyder något för henne, varför ska du då må dåligt över det? Tycker du att du förtjänar att gräma dig över någon idiotbrud som inte vill ha dig?
Jag står fast vid mitt första uttalande, fuck that bitch

Holler:

Är bara i bitar, kan inte samla mig.


Det kommer vara så ett tag, du kommer må kasst och ururselt...livet kommer kännas tungt och dagarna långa men du måste gå vidare
När jag hade problem med något Plockade jag in massa övertid och började dubbla träningarna, försök hitta på något och gärna med folk
Du bör inte försöka leta upp någon ny ännu, det är ingen bra idé eftersom du är känslig just nu men om du träffar en tjej som verkar "rätt" så go for it men att hänga ute och försöka leta efter en ersättare till henne är bara dumt och tro inte att hon kommer bry sig om du hittar någon annan tjej för hon kommer skita i dig oavsett.

Skriv gärna tillbaka sen om hur du känner och sådant i tråden, jag är inte här ofta men kan försöka ge lite tankar och sånt om jag kan ^^
Pappbox:

Skriv gärna tillbaka sen om hur du känner och sådant i tråden, jag är inte här ofta men kan försöka ge lite tankar och sånt om jag kan ^^


Tack för ditt svar och alla ni andra med, det hjälper.

Jag vet att jag inte bör prata med henne men det är så svårt.. Jag erkänner, jag är kär i kärleken mer än henne. Hade hon varit singel och trånat efter mig hade jag inte kännt lika mycket. Men just det att hon inte vill ha mig längre och är tillsammans med någon annan, tanken över att de har sex..

Jag mer eller mindre vill få ut att hon bryr sig om mig från henne och att hon fortfarande älskar mig. Säger hon det kommer det vara mycket lättare att gå vidare.
Holler:

Hur fan gör man när man blivit dumpad och den andra personen helt plötsligt tappar ALLA känslor för en, jag är helt vilse vet inte vad jag ska göra.


Hon stöter väl bort dig helt som en slags försvarsmekanism. Men hon har ju dumpat dig, dude. Skit i henne och gå vidare. Gör sånt som du mår bra av istället för att lägga din energi på henne.
Holler:

ag mer eller mindre vill få ut att hon bryr sig om mig från henne och att hon fortfarande älskar mig. Säger hon det kommer det vara mycket lättare att gå vidare.


du vill att allt ska vara frid o fröjd, balans, snällt och fint..
men det slutar inte alltid så, jag vet hur det är. Jag försöker också alltid ordna till allting så att det ska kännas bra igen. Men det går ibland inte till så!

det du måste göra är att börja se henne på ett annat sätt, som en person som du inte vill ha något att göra med. Du måste låta saker vara tråkiga och jobbiga, inte försöka laga något som inte går att laga. Bättre att slänga det!
Min första pojkvän blev iskall efter att vi gjort slut. Det som gjorde ont var att jag inte förstod vart allt tog vägen, precis som du upplever nu.

Långt senare kom det fram att han så att säga "drog av plåstret fort som fan" för att jag skulle ha lättare att gå vidare och att det kanske skulle vara lättare för oss båda två om jag t ex blev så arg att jag inte ville prata med honom. Det var inte så att han kände noll, men han trodde att det skulle bli värre om det var känsloklet från båda sidorna och att vi kanske skulle ha ramlat tillbaka i vårt rätt kassa förhållande.

Kan ju alltid vara så att ditt ex försöker göra likadant. Eller att hon har känslor för dig trots att hon dumpat dig, men att hon inte kan erkänna det i och med att hon valt att satsa på sitt ex. Man kan inte gå från att vara förälskad till absolut ingenting på en minut, så funkar det inte.
Men alltså, om så är fallet så bör du inte räkna med att få henne att erkänna det riktigt. Det allra bästa vore om du tog ditt pick och pack och gick vidare, nya erfarenheter rikare. Att gnälla på henne för att få en förklaring kommer förmodligen bara leda till att hon vill ha mindre kontakt med dig i framtiden.
timeisrunningout:

Man kan inte gå från att vara förälskad till absolut ingenting på en minut, så funkar det inte.


Men det kan gå fort ändå, speciellt om det varit "dött" ett tag innan det verkligen tog slut. Jag menar, hon kanske inte alls var kär utan gick och trånade efter sitt ex hela tiden? Då är det ju inte så konstigt om hon är "kall" nu, eftersom hon egentligen inte var kär, utan bara fejkade.


Fast lite hemskt om hon var så elak [sad]