Forumet - Bli en stark/starkare människa mentalt

Bli en stark/starkare människa mentalt

6719 2 53

Spana också in:


ceka92:
Det är inte att vara en stark människa.
en stark människa är någon som utstrålar mental styrka, livsglädje och har en slags magnet som håller borta onödiga tankar och ser problem som minimala. ständigt positiva.
Om det är mental styrka för dig så känns det rätt lätt. Bytt attityd o bli lite mer happy go lucky

Fkpaw:
Dem grejerna du sa tycker jag man behöver för att vara lycklig överhuvud taget. Och funkar inte det för dig just nu kan jag förstå vrf du inte är det. 
jag har haft otur i livslotteriet och blivit en jävla mes med viss posttraumatisk stress på köpet. tänk om jag hade haft stabila vänner och en bra familj som jag aldrig behövde bevisa något för.

Fkpaw:
Bara för man är stark så betyder det inte att man aldrig eller inte alls har svagheter. även ifall vissa verkar lite för bra ibland.
jag vet att jag måste bli starkare för att en person sade det idag som är bästa vän med och ihop med starka tjejer. och för att jag låter mig påverkas så att folk tycker att jag verkar deppig = folk dras från en en. jag säger det för att jag känner mig själv. jag vill sluta bry mig om skit. 

ceka92: föräldrar förstör hela ens liv
Dem påverkar mkt iaf. Det e synd om du känner att du inte harnågon stabil grund varken från vänner eller familj. Har la haft en del familje problem själv, men har alltid haft bra vänner. Det göe mycket. Har du inte nån du känner att du kan lite på?