Forumet - bli frisk!

bli frisk!

916 0 6
hej
I söndags så spydde jag upp allt jag hade i min mage å lite mer... Och i måndags så blev jag förkyld. Det blir aldrig bättre. Jag går på Kulturama. Det är en skola med olika inriktningar. jag går på musik och sång. Jag har sång och kör varje tisdag och torsdag. 4 ggr i veckan har jag musik och då sjunger vi ibland. Jag kan inte sjunga när jag är täppt i näsan!! vad ska jag göra för att bli frisk snabbt??? Snälla svara snabbt!!!
Tyvärr finns det inga sätt att bli frisk snabbt, man får vänta till det går över helt enkelt då förkylning är en virusinflammation om jag inte missminner mig. Antibiotika är helt värdelöst att ta vid då antibiotika agerar mot bakterier och inte virus, egentligen finns det inga läkemedel idag som fungerar mot just virus.
Det är bara att snyta sig och sjunga bäst det går, dock bäst och vara hemma och vila och inte göra så mycket alls. Är man aktiv under förkylning kan man faktiskt göra det värre. Honung är dock antiinflammatoriskt, så drick te med honung så blir du nog frisk snabbare.

Spana också in:


its_just_me:
mamma tror inte på mig att jag mår så dåligt! Mina dagar är så långa (slutar 15:45, går bara i 6:an). Det är jättejobbigt under hela dan att stå ut med host och nysningar. Jag brukar få feber under dan och sen när jag är hemma så är de borta
Typiskt att det ska bli så. Mina föräldrar har varit likadana så jag fick gå till skolan trots att jag inte mått bra, även om jag då kanske inte mådde pyton dock.
Men säg till Mamma att du nyser, och är täppt och allt. Om det inte funkar får du tyvärr acceptera läget.