Forumet - Bli homo/bisexuell

Bli homo/bisexuell

972 0 27
När jag var iväg på ett evenemang i Örebro tidigare i året så träffade jag en fruktansvärt massa nytt trevligt folk, både pojkar och flickor. Satt och spelade schack mot en av personerna, som efter att jag slagit denne överlät schacket till sin kamrat (som också var kille).

Vi började diskutera lite med varandra på det sättet, och det slutade på något sätt med att han började stöta på mig. Vet inte varför jag inte reagerade negativt på det, då jag var helt övertygad om att jag var straight. Däremot var jag ordentligt uppfostrad och hade respekt mot alla människor, oberoende på sexualitet.

Dessutom så har jag länge visat min uppskattning till vänner utav samma kön lite intimare än vanligt, utan att det varit något mer än ett vänskapstecken. Att köra sådan där "smyg-bögssmek" var bara ett steg längre efter den där manliga dunken på ryggen, och visst dunkade vi varandra i ryggen men ibland så tja, smekde man varandra lite lätt (Jag hade kännt de vännerna i tre år då).

Så jag hade ju liksom inte vart helt utan närkontakt hos män, även om det inte varit sexuellt. Hursomhelst, han stötte på mig och jag tyckte han var trevlig. Innan jag visste ordet av det var jag brutalt kär i en man, och jag som var så straight. Så nu är jag tydligen straight och bög samtidigt sörrö, jag är bi.

Men jag känner inte att jag upptäckte att jag var det. Istället känner jag att jag BLEV bi, jag fick smaka på en trevlig person utav samma kön och upptäckte att "Nej men, vissa pojkar är ju jätte trevliga på DET sättet".

Så vad tror ni, kan man BLI homo/bisexuell?
JOQER:

Hur gammal är du? Om du aldrig har träffat en kille som du gillat förut så är det ju svårt att veta att man är gay/bi. Man brukar märka vad man gillar i tonåren.


15. Jag ÄR Bi.

Frågan är att jag upplevde det som att jag BLEV bi medans en vännina till mig påstår att man upptäcker att man blir det, alltså, att man alltid varit det.

Spana också in:

Warwolt:

Tänk såhär; Om du plötsligt kommer på dig att du gillar lakris, men HATAT lakris tills förra veckan. Har du alltid älskat lakris och inte vetat att du älskade det eller började du tycka om lakris (aka blev du en lakris-älskare)?


Hm. Den första tanken är att det inte är möjligt. Men det är såklart, kan ha att göra med att jag fullkomligt hatar lakrits. Men annan mat har man ju lärt sig tycka om osv. Alltså det är verkligen svårt att säg, jag har själv inte alltid vetat att jag är bi, om jag nu är det. Men jag skulle nog tro att man upptäcker det. Fast det stöttas ju kanske inte riktigt av din historia. Men jag vill stå fast vid att man inte kan bli det då jag lutar väldigt starkt emot att homo/bi-sexualitet är genetiskt. Sedan är ju hjärnan extremt komplicerad.
Warwolt:

Kanske är så att vissa personer är mer benägna att bli det då kanske?


Kanske. Otroligt svårt att avgöra då det finns så lite forskning på området.

Warwolt:

Tycker det är en intressant diskussion.


Det är det sannerligen. Som sagt trist att det finns så lite forskning. Men det finns ju helt klart en chans att det kan vara så, liksom det finns för allt annat när man inte har fastställt något.
Warwolt:

text


jaha, nu till den stora frågan: har ni något på G nu då? [wink]

OT: jag tror att man kan upptäcka att man är homo. liksom att man aldrig har tänkt tanken om en kille på det sättet tidigare. och när man väl gör det så får man starka känslor.

jämför lite med när jag vet att en tjej eller kille gillar mig. då börjar det direkt snurra huvudet kring denna person och ibland kan jag komma fram till att jag gillar denna jätte mycket. trots att jag inte känt något för henne/honom innan han/hon gett antydan på känslor till mig :)
Warwolt:

Kanske är så att vissa personer är mer benägna att bli det då kanske? Tycker det är en intressant diskussion.


Ehm, jag tror egentligen att bli är att inse det.
Innan du har blivit kär eller blivit attraherad av en kille är det ju ganska svårt att veta att man kan bli det.
Själv började jag inse det i 6an och hade svåra problem med att acceptera det till en början, men sedan i 8an så förstod jag att jag duger som jag är och det går inte att ändra på mig själv, bla bla [smile]

Jag tror att din historia kan vara lite liknande, bara att det har visat sig på ett annat sätt för dig.[crazy]

/marcus