Forumet - Bli positiv trots skit?

Bli positiv trots skit?

3329 0 72
Varför går allt fel i mitt liv?

Vill inte låta som största deppot, men jag kan inte komma på en enda sak som går bra. Blir bitter när jag ser lyckliga människor.

Sen sitter en av mina lärare och säger "hej Nirr du är en sån där tjej som inte verkar ha några problem alls, du kan vara glad!" GAH.

Så nu till poängen: vad ska man göra för att bli en positiv människa när allt går dåligt? Kan verkligen inte se positivt på saker utan har på sistone blivit världens största pessimist. Detta lär ju faktiskt inte förbättra mitt liv något.

Spana också in:

Macktorsken:

Du ska äta dig glad.


Kan ej äta mycket utan ångest men yes försöker äta mig glad iaf.


Dennis:

Då är det väl mycket därför du är nere. Detta är något som går över efter ett tag. Stressa inte fram övergången men gå på fest och hitta andra personer(kanske en pojkvän tom) som du kan umgås med och vips så har du ett större och nytt kontaktnät.


Jag har verkligen inte försökt stressa fram något men har varit såhär fram och tillbaka i över ett år nu. Jag har ju försökt peppa mig själv inför till exempel fester. Har träffat massor med killar men när jag väl chansat på någon har jag chansat på fel. Ska sluta deppa på dig nu, du ger bra tips, så tack.
Macktorsken:

Eller så träffar du världens underbaraste människa.


Ska försöka göra det.

kebu12:

Vad för saker är det som är fel?


Vänner som sviker, killar som sviker, jag som mår dåligt utan någon egentlig anledning. Sen får allt annat fel också, typ mobilen gick sönder och kvittot är borta och de vill ha ett litet nummer som står på kvittot innan de lagar den[mad]

kebu12:

Vågar väl inte låta mamma träffa vemsomhelst[blush]


Har redan träffat henne [wink]
Nirr:

Vänner som sviker, killar som sviker


Jobbigt sånt. Får försöka hitta bättre såna, eller sänka din krav så du inte blir besviken när dom inte uppfyller vad du förväntar dej av dom.


Nirr:

jag som mår dåligt utan någon egentlig anledning. Sen får allt annat fel också, typ mobilen gick sönder och kvittot är borta och de vill ha ett litet nummer som står på kvittot innan de lagar den[mad]


Men det där är väl bara tillfälliga grejer, blir bättre sen[cute] Eller har du mått dåligt utan anledning länge?


Nirr:

Har redan träffat henne [wink]


Nirr:

Ska försöka göra det.


Vill träffa igen?[blush]
kebu12:

Eller har du mått dåligt utan anledning länge?


Sen slutet av förra sommaren, så ganska länge. Även om jag mådde mycket bättre i våras.

kebu12:

Vill träffa igen?[blush]


Kanske det[blush]

Blivande_japan:

har ej ngt bättre förslag än att sysselsätta sig 24/7, göra saker man tkr är roligt typ


Mm, ska bli proffs på gitarr tänkte jag, då måste jag liksom öva all tid jag inte har ngt annat för mig.
Macktorsken:

Börja nu.[smile]


Yes, ska. Vet bara ej vart jag ska leta. Är bara bra på att snacka med folk jag inte känner redan när jag har druckit alkohol.


kebu12:

Hände det något samtidigt som kan vara anledning?Nej, och det är därför det känns som jag är depp utan anledning, kan i alla fall inte komma på något som hände. Förutom att jag kände mig lämnad av en kompis då, men jag har henne "tillbaka" nu så allt borde inte bero på det.


kebu12:

Det får du inte[mad]


Nehe, why?[cry]
Nirr:

Nej, och det är därför det känns som jag är depp utan anledning, kan i alla fall inte komma på något som hände. Förutom att jag kände mig lämnad av en kompis då, men jag har henne "tillbaka" nu så allt borde inte bero på det.


Men isf kan det ju också vända och bli bättre lite fort som det blev sämre[smile]


Nirr:

Nehe, why?[cry]


För måste ju dela med henne till alla, inte bara rättvist om du får träffa henne[sad]