Forumet - bli smal utan träning

bli smal utan träning

390 0 7

Spana också in:


iskall: varifrån härrör missuppfattningen gällande att en låg kroppsvikt automatiskt skulle vara attraktivt?  det är kompositionen av kroppsmassa som är det intressanta, alltså muskler också.
Handlar nog mer om att inte uppmuntra en 13-åring till att banta och att lite fett på kroppen inte automatiskt gör en oattraktiv. 

TS, det absolut sundaste sättet att gå ner i vikt är att röra på dig, det behöver inte innebära hård  träning, ta en längre promenad varje morgon exempelvis. Ät nyttigt men ät dina tre måltider om dagen, vräk inte i dig snacks och sötsaker men tänk på att det är ok att unna sig något lite då och då. Glad i själen, glad i kroppen. Jag hoppas mer på att du kommer kunna se dig själv som vacker som du är än att du går ner ett par kilo. 


Du har redan fått andra bra tips och jag tänker faktiskt låsa denna tråd då jag inte har tid att hålla koll på den och ta bort osunda tips. Du är väldigt ung, du är många, många mil ifrån överviktig och bör inte ge dig in i någon hårdbantning.  Tråd låst.