Forumet - Bli social igen?

Bli social igen?

194 0 9
Något jättekonstigt har hänt med mig. Ända sedan jag flyttade för tre månader sedan och började en ny skola så har jag blivit så jävla osocial. Har jättesvårt för att vara mitt gamla vanliga jag, folk är schysta mot mig, men jag har förändrats så himla mycket. Är inte alls lika easygoing, rolig, skämtsam har inget att säga numera...

Känner mig som en grå mus, och det är inte jag! "Hemma" där jag bode förut hade jag vänner överallt, men det känns som att jag inte har något gemensamt med alla där jag bor nu, finns inget att säga dem och de lever i sin egen bubbla.

Så ja, vad ska jag ta mig till?
Situationen du är utsatt för är en ganska vanlig situation. En flytt kan påverka människor både negativt och positivt. Du levde ditt gamla liv och var en annan person, just för att den här personen hade växt fram till den personen. Nu börjar du om från ruta ett och det skrämmer dig. Du kommer antagligen att ha det jobbigt framöver, och oavsett vem du är och vilken personlighet så är det här en fas du får jobba dig igenom. Just nu tror jag att du är osocial som du kallar det, för att du är rädd.

Det enda du kan göra är att försöka hålla kontakten med dina gamla vänner och familj, samt att försöka anpassa dig till ditt nya liv. Med tiden så kommer det bli lättare, och en dag kommer du vakna upp och vara "dig själv" igen. Hoppas det löser sig!

Spana också in: