Forumet - bli större? :D hjlp

bli större? :D hjlp

157 0 6
tjo, jag e en kille på 15 år som är sjukt smal, drygt 180 lång och väger typ 60 kg... Jag skulle gärna villja gå upp i vikt, men vet inte riktigt hur, vill gärna ha lite hjälp [cool]

Alltså redan idag så tränar jag lite, för nåt år sedan så började jag göra armhävingar typ varran kväll, nu kör jag inte sådär sjukt mkt, men kanske 2*30 varan kväll, sen har jag ett par gamla hantlar på 4 kg som jag kör med, men har haft dem halva mitt liv, de känns lätta även för mig.

Skulle gärna få tips, är de bra att vara ute å springa om man bara vill gå upp i vikt, räker det med hemma träning elr ska jag dra till nåt gym några ggr i veckan oxå? För seriöst att vara kille i 9an med armar som en 3a är inte kul.

jaja, jag vet att de finns många liknande trådar, men ändå [y]
Alltså, hemma träning kan juh inte jämföras med gym, om man vill bli "stor" Eftersom du inte verkar ha så mycket gym erfarenheter rekomenderar jag att du går med någon äldre som kan cocha dig genom maskinerna och fria vikterna. Går aven att be om cocing på vissa gym.
Träna stenhårt, ät som en häst, sov mycket. Repetera. Du kommer växa.

börja med 3 dagar i veckan, exempelvis:
Dag 1 - Bröst/axlar/triceps
Dag 2 - Rygg/biceps
Dag 3 - Ben/mage

3x10 på övningarna, och när du gjort den tionde repetitionen ska du känna att du inte klarar en till. vila ca 2 min mellan setten. ca 3 min mellan övningarna.

Kör basövningar med fria vikter.

Edit: Glöm inte konditionen också, tänk på att du tränar den viktigaste muskeln i hela kroppen - hjärtat. släng gärna in 1-2 konditionspass i veckan på separata dagar (Alltså inte på de dagar då du gymmar)

Spana också in: