Forumet - Blir dissad av brudar hela tiden.

Blir dissad av brudar hela tiden.

8355 1 35
Jag vet inte riktigt om de här jag ska skriva är att man blir dissad. Det är så att jag har försökt att prata med hur många brudar som helst, men det blir alltid samma sak, att dom tröttnar på mig och sen skriver ingen med varandra. Liksom vafan och problemet är att jag har varit så frustrerad på att jag inte kan få en flickvän nu på dom två senaste åren. Jag har alltid tänkt så här när det inte blir något ''Är det mitt utseende som inte räcker till eller vadå'' min personlighet är underbart. har hört det från massa att jag är alltid glad och bryr sig om folk osv. Så jag behöver verkligen hjälp med detta. Några tips? 

Spana också in:


randomsnubbe2: Jag vet inte riktigt om de här jag ska skriva är att man blir dissad. Det är så att jag har försökt att prata med hur många brudar som helst, men det blir alltid samma sak, att dom tröttnar på mig och sen skriver ingen med varandra. Liksom vafan och problemet är att jag har varit så frustrerad på att jag inte kan få en flickvän nu på dom två senaste åren. Jag har alltid tänkt så här när det inte blir något ''Är det mitt utseende som inte räcker till eller vadå'' min personlighet är underbart. har hört det från massa att jag är alltid glad och bryr sig om folk osv. Så jag behöver verkligen hjälp med detta. Några tips? 
Du kan ta en av mina kompisar! Hon kommer vilja ha dig! ;)

randomsnubbe2:
Jag är så trött på de där med singel livet. Har du några tips på att få en tjej att falla? Tack så mycket för att du tycker att jag är söt. 
Tro mig, singellivet är det bästa som finns. Aldrig mer jag återgår till ett liv med förhållande o gifta mig o annat skit. Ha en KK eller va utan helt, det säger jag till alla.