Forumet - Blir förbannad

Blir förbannad

230 0 9
Tja..
Fan ja e så förbannad på mig själv hela tiden..
Passar inte in någon stans, har fått rätta många polare nu senaste året både tjejer och killar.. Men problemet är att jag passar inte riktigt in, känner mig ofta lite utanför men endå följer jag med i samtalen..
Ja har skit dåligt självförtroende eftersom jg inte trivs med min kropp tycker jag är alldeless för smal och benig. Ja tränar rätt mycket håller alltid igång, känner mig svag om ja inte tränat på 1 vecka så då kör ja järnet.. Har motivationen för att träna om ja verkligen vill..
Men de är dehär som förstör allting, min kropp, får typ inga brudar eller är feg när de gäller brudar vågar aldrig ta steget, enda brudarna ja haft sex med är såna som själva vågar hålla på. Ja är för feg för att dra igång något.. Vet inte hur ja ska lära mig acceptera mig själv, är skitsmal.. Vill inte acceptera de tränar och äter som faaan men de händer inte mycket.. Ja hatar att va smal folk tittar ju typ snett på en för att man e så tanig känns de som, har ingen benstomme ingeting alls. Har former bara och ja e inte svag eller nått..
Är inte nån pajas heller, ja är en sån där som inte riktigt passar in bara, och ja kommer till alltid hem på kvällarna och är förbannad över att nån sagt något olämpligt eller att ja inte får brudar för att jag är uppenbarligen inte ser bra ut.. Ja vill ändra mig men de är så jävla svårt.. Allt de här bygger upp en sån jävla ilska, inte nog med de så har ja de jävligt jobbigt hemma alltid bråk o tjaffs med föräldrarna.. Kommer säkert bli utkastad snart =(..
Allt de här gör att någonting jobbigt kommer att hända mig, tror jag har damp eller nått sånt för ja är blir lätt arg och irriterad..

Aa ja vet inte hur ja ska förklara de men va tvungen att skriva av mig, antar att ni inte kan hjälpa mig utan att ja får löäsa detta själv, men nån kanske kan komma med nått bra råd skulle va skönt iaf. Så jävla frustrerande mitt liv..

Spana också in:

robin15:

Passar inte in någon stans


känner också så ibland. Men jag tror att alla känner så ibland, du är inte ensam om de[smile].
försök att fixa bättre självförtroende genom att pröva på nya saker som du kanske inte vågar att göra, de behöver ju inte vara värsta grejen! utan t.ex. kan de ju bara vara att säga hej till någon..eller något annat. och sen tänker du: YES!! ja gjorde det!![y] om man gör de saker som man inte vågar,, så lovar jag dig att det känns mycket bättre efteråt när man gjort de[wink]

och enligt mig så har livet bara börjat, man hinner med att festa, hitta kärleken.. (de är ju ingen brådska) m.m. men när man känner sig redo till att hitta kärleken så är de ju bara go FoR IT!,[smile]
skolan är de viktigaste nu tycker jag, att få kunskap och sedan få ett jobb.. lär dig saker istället för att bry dig om hur du ser ut..du ser ut som du gör och du är underbar[y] precis som jag haha[crazy]
gott nytt år.