Aviseringar
Rensa alla

Blir galen pga mina ögon.


Chari
Ämnesstartare

Jag är en person som alltid kollat väldigt mycket på detaljer. 
För ungefär en vecka sedan har jag märkt att mina ögonlock börjat se helt olika ut och nu, en vecka senare, så har det inte blivit så mycket bättre. Har ingen aning varför det blev så här, är det permanent? kommer det vara så för alltid? som en person som älskar att sminka m.m så blir det väldigt svårt då det nästan inte alls går att göra lika på båda ögonen nu då ögonlocken är olika. 
Har kollat på gamla bilder och då ser mina ögonlock ganska så lika ut. 


   
Citera
Ämnesetiketter

Ingen är perfekt symetrisk. Många har ögon som sitter på lite olika höjd. Vissa ser läskiga ut. Vissa ser snälla ut. vissa har en typ av anlag och andra en annan typ osv. Vissa ser snygga ut andra inte. Vissa saker får man ta som det är och leva med.
Annars finns det plastikkirurgi om man nu vill lägga pengarna på sån skit, vissa saker går dock inte att ändra på.


   
SvaraCitera

vad glad att du har ögon och ögonlock överhuudtaget 
😛 😛 😛


   
SvaraCitera
Mua
 Mua

Om dina ögonlock är osymmetriska idag kommer de inte magiskt bli symmetriska utan plastkirurgi. Men jag kan lova dig att ingen kommer lägga märke till om dina ögonlock är lite osymmetriska för ingen människas är det. Jag som går en utbildning där jag pluggar makeup bland annat vet att det går att sminka även om ögonlocken ser olika ut. Du kan lära dig att sminka så de ser mer symmetriska ut,  genom illusion. Nu vet jag inte hur dina ögonlock ser ut och vad skillnaden är så kan inte ge dig tips. Ett annat tips är att inte haka upp dig på sådana saker.  


   
SvaraCitera
cccx
 cccx

Om ingen annan bryr sig så ska du inte bry dig


   
SvaraCitera