Forumet - Blir galen ..

Blir galen ..

309 0 7
Jag håller på att vidareutveckla mina kunskaper på en skola för tillfället och på denna skola så går det en väldigt fin och blyg tjej som ALLTID verkar kolla på mig. Jag har sagt hej ett antal gånger i korridoren vilket inte leder någon vart, ibland känns det som att hon ignorat mig vilket fått mig att tveka på att prata med henne.

I början så brukade jag kolla på henne men kände mig lite som en stalker så har slutat att spana in henne allt för mycket, men varje gång när jag kollar på henne så kollar hon mig in i ögonen och jag fattar inte riktigt hur jag skall uppfatta situationen. Hon verkar för övrigt vara den där typen som inte skulle kolla folk i ögonen då hon är så pass blyg. Jag vet inte vad jag ville med denna tråd men behövde skriva av mig lite.

Hur skulle ni ha uppfattat situationen?

trevlig-snubbe: Jag förstår hur du känner, känns ju knas och säga hej till någon som inte svarar och ändå så tittar hon i ögonen på dig.
Nämen fortsätt att försöka att snacka med henne och säg vad du tycker att det känns knas med situationen men eftersom att hon ändå tittar på dig så finner du samtidigt ett intresse av att lära känna henne!
Känns som mitt svar var en aning sämre. Mycket glad

Spana också in:

Det är rätt lustigt faktiskt för det finns en kille på min skola som jag har en sån sjuk crush på men är för blyg för att säga något. Har kollat på han lite i smyg tror han har kommit på mig några gånger. Hur som helst så har han sagt hej till mig i korridoren några gånger och jag blev så glad. Men nu har jag sätt att han kollar på mig HELA TIDEN och det är riktigt creapy vet inte vad han vill liksom