Forumet - blir galen!!

blir galen!!

704 1 6
Skaffade 2 katter för typ 1 månad sedan. Dom är mitt allt eftersom jag är ganska deppig å har ångest å så... Jag älskar dom så mycket å dom älskar mig (jag är den första dom kommer till när familjen kommer hem). Hade en sleepover med 2 andra tjejer å den ena är skit taskig, har attityd kallar sig för proffs fast hon inte är ngt mer än en fkn idiot!! Vi kallar henne S. Den andra är en fegis som inte vågar säga ett skit.. kallar henne för A.  Idag så tog S min  ena katt som HATAR verkligen att man bär henne å klappar. Hon hade henne i famnen å när katten lät så hyschade S min katt. Asså seriöst??!! Jag är den enda som får göra så eftersom att det är min katt (kallar dom egentligen mina bebisar). Som om hon har all fkn rätt att säga åt mina katter att va tysta när jag har sagt till S att Missy hatar att bli klappad å att man bär henne.. Jag säger åt S minst 10 gånger ”S låt Missy vara, jag känner min katt å jag vet att hon hatar det du gör”. S säger inget eftersom att min mamma sitter mittemot å skriker på mig att jag ska hålla käften eftersom att S vet vad hon gör. Blir galen å skriker att hon ska sluta spela proffs eftersom att hon är emot djurplågeri å de hon gjorde när hon hyschade katten å hade kvar henne i famnen i 30 min även fast Missy inte gillade det. Sedan så går jag ifrån en stund å mamma skyller på att mina katter har kissat i köket fast det bara var vatten som min lillebror hade spillt!! Jag får panik när jag ser min katt sitta där å även om hon verkligen låter mycket så släpper S aldrig henne. S fortsätter säga ”lugn Missy lugn”. Å jag springer dit för att ta Missy ifrån S. Då vägrar S att ge mig min egen katt. Mamma blir jättearg å drar i håret till mitt rum. När jag är inne i rummet säger mamma till S ”låt Missy vara nu eftersom att hon kmr riva dig”. Aa då lyssnar S. Men när jag säger det till S så säger hon ”****** va tyst jag kan allt om djur”.

I min förra skola tog dom alltid min telefon, S tar min katt, min lillebror tar alla min kläder å skor, samt är alltid inne i mitt rum. Jag har aldrig något som bara är mitt!! Kan jag få det nån gång eller!!!??? Säg ärligt. Är det bara jag som är galen eller har jag rätt??
 

its_just_me: Skaffade 2 katter för typ 1 månad sedan. Dom är mitt allt eftersom jag är ganska deppig å har ångest å så... Jag älskar dom så mycket å dom älskar mig (jag är den första dom kommer till när familjen kommer hem). Hade en sleepover med 2 andra tjejer å den ena är skit taskig, har attityd kallar sig för proffs fast hon inte är ngt mer än en fkn idiot!! Vi kallar henne S. Den andra är en fegis som inte vågar säga ett skit.. kallar henne för A.  Idag så tog S min  ena katt som HATAR verkligen att man bär henne å klappar. Hon hade henne i famnen å när katten lät så hyschade S min katt. Asså seriöst??!! Jag är den enda som får göra så eftersom att det är min katt (kallar dom egentligen mina bebisar). Som om hon har all fkn rätt att säga åt mina katter att va tysta när jag har sagt till S att Missy hatar att bli klappad å att man bär henne.. Jag säger åt S minst 10 gånger ”S låt Missy vara, jag känner min katt å jag vet att hon hatar det du gör”. S säger inget eftersom att min mamma sitter mittemot å skriker på mig att jag ska hålla käften eftersom att S vet vad hon gör. Blir galen å skriker att hon ska sluta spela proffs eftersom att hon är emot djurplågeri å de hon gjorde när hon hyschade katten å hade kvar henne i famnen i 30 min även fast Missy inte gillade det. Sedan så går jag ifrån en stund å mamma skyller på att mina katter har kissat i köket fast det bara var vatten som min lillebror hade spillt!! Jag får panik när jag ser min katt sitta där å även om hon verkligen låter mycket så släpper S aldrig henne. S fortsätter säga ”lugn Missy lugn”. Å jag springer dit för att ta Missy ifrån S. Då vägrar S att ge mig min egen katt. Mamma blir jättearg å drar i håret till mitt rum. När jag är inne i rummet säger mamma till S ”låt Missy vara nu eftersom att hon kmr riva dig”. Aa då lyssnar S. Men när jag säger det till S så säger hon ”****** va tyst jag kan allt om djur”.

I min förra skola tog dom alltid min telefon, S tar min katt, min lillebror tar alla min kläder å skor, samt är alltid inne i mitt rum. Jag har aldrig något som bara är mitt!! Kan jag få det nån gång eller!!!??? Säg ärligt. Är det bara jag som är galen eller har jag rätt??
 
Du har helt rätt. Har också upplevt mycket av det. Men när man nu är äldre, så försöker man övertala de med argumentation och logik.

Spana också in: