Forumet - Blir inte kär

Blir inte kär

1366 1 46
Jag blev kär när jag var typ 15 år. Sen dess har jag varit olyckligt kär i den personen på avstånd, och aldrig blivit kär i någon annan efter det. Nu är jag 20 bast.

Jag VET att jag inte kommer kunna bli kär, eftersom jag vägrar att släppa taget om den här första killen. Alla är bleka bredvid honom, jag tittar bara efter folk som liknar honom, han har blivit mitt ideal. Men så fort jag blir intresserad av någon så kommer minnena av honom fram och stör och tar över allt. Jag tappar intresset för personen och återgår till att älta min olyckliga kärlek.

Har jag fastnat? Hur tar jag mig vidare? Finns det nån där ute i vida världen som känner likadant?

[sad]

Spana också in:

Jungman Jansson:

brist på alternativ


ja, varför träffar man ingen konkurrent så att säga? hittills har bara en snubbe kunnat konkurrera med snubbe 1, men det var inte långvarigt. Upptäckte snabbt att jag inte alls var lik honom.

Jungman Jansson:

alldeles för långsynt


hur menar du där?

OF 5:

det blir inte bättre förens man förlikat sig med tanken på att det aldrig var menat. Vilket typ inte går.


[bigcheers][cry] eller hur!

Macktorsken:

man glömmer allt


how? jag läste att hypnos inte funkar mot sånt. Man kan bara förtränga minnena av en person ett kort tag, sen kommer de tillbaka om känslorna finns där.
The May Queen:

Jag VET att jag inte kommer kunna bli kär, eftersom jag vägrar att släppa taget om den här första killen.


Det är nog problemet. Du intalar dig att det är så. Kan tänka mig att det är en skyddsmekanism att du varje gång du blir intresserad av någon ny tappar intresset och tänker på den där gamla killen istället, du är kanske rädd för att bli sårad, men är trygg i att sakna honom?
Macktorsken:

en vacker dag blir du dement.


Tack för den! :D längtar...

Blivande_japan:

du är kanske rädd för att bli sårad, men är trygg i att sakna honom?


Kanske! Det tar ju tid att lära känna en ny kille och honom har jag "känt" så länge att jag känner mig trygg i längtan efter honom. Men samtidigt tror jag mer att det handlar om brist på konkurrerande alternativ dessvärre :/

Nintendos BFF:

sök upp han igen da, han kanske har ändrat sig


Redan gjort, han verkade vänligt inställd till mig men nu verkar det som han har gått och blivit med tjej.. så nu är det kört igen! [sad]


ohjens:

sådär har jag också sags. men så vips, så har jag blivit kär igen. han är kanske ditt "ideal" nu men kommer inte vara det föralltid.


Vad hände då rå? suddades den gamla bara ut helt och hållet och har du aldrig tänkt på honom igen? Hur kände du för den nya då? Stod den gamla aldrig i vägen?

patrick bateman:

jag vill bli kär!


Jag med! Det är så magiskt [cute]