Forumet - Blir lätt uttråkad

Blir lätt uttråkad

644 0 9
Jag blir lätt uttråkad och det känns som jag vill hålla hjärnan aktiv hela tiden och göra nåt annars blir jag nästan galen bokstavligen. Musik har hjälpt mig mycket. Hatar sport så det är tråkigt och ut å gå visst men jag vill ha musik. Jag är super trött efter en skoldag med alla höga ljud och jobbiga perosner rumt om kring. Känns bara som att jag sitter fast i litt rum och tiden bara försvinner ur mina händer. Har starkt kontroll behov så jag får lite panik just nu..har någon nått förslag på något som inte är allt för jobbigt som fotfarande håller igång hjärnan..????
känner igen mig rätt mycket. När jag blir uttråkad brukar jag bara sova, orkar inget annat typ. Men om du gillar musik så kan du ju hålla på med nåt sånt, om du har iPhone eller iPad kan du alltid hämta GarageBand. Är en rätt nice app när man lärt känna den. Själv brukar jag skriva en massa runskrift när jag har tråkigt, men det är nog bara jag hahaMycket glad
Det här hjälpte nog inte så mycket, men har inte mycket förslag, då jag har ungefär samma problem 

Spana också in:


Bananlåda: känner igen mig rätt mycket. När jag blir uttråkad brukar jag bara sova, orkar inget annat typ. Men om du gillar musik så kan du ju hålla på med nåt sånt, om du har iPhone eller iPad kan du alltid hämta GarageBand. Är en rätt nice app när man lärt känna den. Själv brukar jag skriva en massa runskrift när jag har tråkigt, men det är nog bara jag hahaMycket glad
Det här hjälpte nog inte så mycket, men har inte mycket förslag, då jag har ungefär samma problem 
Haha förstår hur du känner..åå tack för rådden förresten 

Avregistrerad: Jag blir lätt uttråkad och det känns som jag vill hålla hjärnan aktiv hela tiden och göra nåt annars blir jag nästan galen bokstavligen. Musik har hjälpt mig mycket. Hatar sport så det är tråkigt och ut å gå visst men jag vill ha musik. Jag är super trött efter en skoldag med alla höga ljud och jobbiga perosner rumt om kring. Känns bara som att jag sitter fast i litt rum och tiden bara försvinner ur mina händer. Har starkt kontroll behov så jag får lite panik just nu..har någon nått förslag på något som inte är allt för jobbigt som fotfarande håller igång hjärnan..????
Skriva med mig
Jag känner bara igen mig till viss del, men jag tänkte ändå försöka. Jag kan få panik och oro ganska lätt (fast blivit mycket bättre), men även när jag är nervös så tar jag till några knep som fungerar för mig. En sak som jag upptäckt fungerar för mig, för att underhålla mitt huvud så jag kan ta mig igenom en situation är att räkna, eller "leka runt" i mitt huvud. Så jag brukar gå och enkelt räkna 1,2,3,4... osv. på olika språk som jag kan och sen kan jag räkna tillbaka ner...4,3,2,1. Men även multiplicera mm. Eller om jag är i en social situation jag inte gillar så hittar jag på en rolig sak i mitt huvud, så kan situationen bli lite enklare för mig.

HiddenMe: Jag känner bara igen mig till viss del, men jag tänkte ändå försöka. Jag kan få panik och oro ganska lätt (fast blivit mycket bättre), men även när jag är nervös så tar jag till några knep som fungerar för mig. En sak som jag upptäckt fungerar för mig, för att underhålla mitt huvud så jag kan ta mig igenom en situation är att räkna, eller "leka runt" i mitt huvud. Så jag brukar gå och enkelt räkna 1,2,3,4... osv. på olika språk som jag kan och sen kan jag räkna tillbaka ner...4,3,2,1. Men även multiplicera mm. Eller om jag är i en social situation jag inte gillar så hittar jag på en rolig sak i mitt huvud, så kan situationen bli lite enklare för mig.
Haha okej