Forumet - Blir Left4Dead ett av världens bästa spel?

Blir Left4Dead ett av världens bästa spel?

1844 0 91
Vi måste alla erkänna att vi ända sedan filmen "Night of the living dead" fantiserat om att få spela någon form av digitalt spel där man i grupp med sina vänner ska kämpa för sitt liv i ett survival-horror-spel fyllt av levande döda. Vara i en liten grupp ensamma i den mörka skogen och springa från horder av zombier för att ta oss till ett litet hus där man kan stänga in sig och hämta andan ett tag, för att sedan kämpa för livet igen då zombierna samlats utanför och försöker bryta sig in.

Valve är mästare på att skapa högkvalitativa och medryckande FPS, och Left4Dead är ett survival-horror-spel i förstaperson. Mycket mer lovande än så kan det ju faktiskt inte bli. Eller, jo, det kan det kanske. För spelet ser trots allt ut att sakna andra små grupper av civila som man kan rädda och ha intressanta konversationer med, precis som överlevarna i filmen "Night of the living dead" hade med den andra gruppen överlevare i det lilla huset. den filmen är typ det perfekta scenariot för ett spel som Left4Dead. Men tyvärr så tycks det helt sakna intressanta sido-karaktärer och rollspelsinslag.

I övrigt ser det dock ut att bli precis som jag önskar och hade jag fortfarande jobbat så hade jag helt klart köpt en billig tv och en till 360, för att kunna spela LAN med brodern. Nu får vi nöja oss med att spela på delad skärm eftersom vi aldrig lyckas med att koppla ihop husets två datorer. Delad skärm är ju lite trist, men det är bättre än inget.

http://www.l4d.com/info.html

L4D01.jpg

Spana också in:

Comhem:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Jaa vad jag längtar !!! Jag är inte direkt någon kille som gillar skjutarspel så väldigt mycket men det här verkar ju bara för grymt.

Det är detta spel som får mig att vilja ha ett 360 också. Fast det är väl inte värt att skaffa 360 för ett spel.
Jag får helt enkelt bosätta mig hos min kompis hah.
sylar:

Spelar man samtidigt eller?


Ja, idén är att man är ett lag på fyra personer. Hittar man inte tre levande att spela med, så blir de som inte fylls upp i laget AI-kontrollerade.

Tennsoldaten:

Det är detta spel som får mig att vilja ha ett 360 också. Fast det är väl inte värt att skaffa 360 för ett spel.


Spelet kommer troligtvis att upplevas på bästa sätt på en någorlunda kraftfull PC. Hade definitivt skaffat det till PC själv, om jag bara fått det att fungera utan problem. Gillar inte att spela FPS med klumpiga styrspakar.