Forumet - Blir man mer attraktiv om många är på en?

Blir man mer attraktiv om många är på en?

183 0 17
Jag har lagt märke till en sak på sistone.

I skolan kan det hända att någon tjej i klassen börjar flörta med mig och det slutar med att vi kan kramas lite i korridoren [blush]
Då ser en annan tjej det här som i sin tur plötsligt blir väldigt flörtig av sig och vill ha min uppmärksamhet. Även en tredje tjej ger sig under dagen på mig och det slutar med att tjejerna är på mig i "olika skift".

Till sist så kan allt dö ut igen lika fort som det började. Så vad är det egentligen som är så spännande med en populär kille? Är man bara intressant så länge det är rivalitet om en, annars kan det kvitta? [confused]

Spana också in:

kråååkan:

Är man bara intressant så länge det är rivalitet om en, annars kan det kvitta?


Ja. En kille som är med många tjejer, är antagligen bra på att sprida sina gener. Dessa gener är eftertraktade; en tjej vill ha söner med precis dessa gener, för att dessa i sin tur skall sprida generna bra.

De som inte resonerar på detta sätt, kommer ha mindre chans att föröka sig och sprida gener, och till sist dö ut.

Så du kan skylla på evolutionen.
Emmelipemmeli:

[love] på den förklaringen


Såklart! Dessvärre är det optimalt för oss killar att välja oslampiga tjejer (eftersom ju fler killar en tjej är med, desto mindre är sannoliken att just en själv är far).

Men en tjej är ju alltid helt säker på att hon är mor till barnet hon är gravid med.

Å andra sidan kan vi killar knulla runt hur mycket som helst, då det inte kostar mycket energi, till skillnad från en tjej som måste vara gravid i 9 månader.

Så en tjej måste vara mycket mer noga med sitt val av partner, då bördan av ett samlag är så mycket större.